Zoek en Boek

Kom naar onze Camping in Zeeland

Gemoedelijke sfeervolle camping in Zeeland

Met de sfeer is bij ons niks mis! ... En met de locatie ook niet. We boffen maar met onze heerlijke locatie aan de prachtige Noordzee in de veelzijdige provincie Zeeland. Op slechts 1,5 km afstand valt er al heel veel actie te beleven met de vele toffe strandactiviteiten die hier mogelijk zijn.  Duiken, varen, zwemmen... Duikcentrum Grevelingen bevindt zich hier ook aan de kust. Dit centrum is al 25 jaar lang een begrip in de duikmarkt! 

"Een fijne camping om te verblijven! Goede service, vriendelijke eigenaar en zeer schone perfecte locatie. In 5 minuten fietsen sta je op het uitgestrekte zandstrand." - Françoise

Waarom kiest u voor onze camping in Zeeland?

Camping Zeeland

Voor de kleine vakantiegangers

Camping Muralt wordt, naast actieve watersporters, ook vaak bezocht door jonge gezinnen. Op onze camping in Zeeland valt er dus ook genoeg te beleven voor de kleintjes. Ze kunnen zich op de camping lekker uitleven in de speeltuin, op het voetbalveld of de trampoline. De echte durfals klimmen naar de top van de 7 meter hoge klimpiramide. 

Is dit niet nog niet uitdagend genoeg? Breng dan met uw kids eens een bezoek aan het avontuurlijke Klimbos in Westerschouwen!

Camping Zeeland

Tip: ontdek Zeeland vanuit de stoomtrein!

Altijd al een bijzonder ritje willen maken in een echte stoomtrein? Ga dan mee op reis met stoomtrein Goes-Borsele, door het schitterende landschap van Zuid Bevelan. Extra leuk; de conducteur komt lekker ouderwets je kaartje knippen! 

Actieve vakantie Zeeland?

Duik in de haven van Scharendijke de diepte in naar diverse duikwrakken. U kunt onder begeleiding van een duikinstructeur naar een diepte van 12 meter duiken, waar u drie mooie wrakken kunt bewonderen. Het grootste wrak, Le Serpent, is 60 meter lang! Andere zeer populaire duikstekken zijn het Grevelingenmeer en in de Oosterschelde. De kans is hier groot dat u diverse Sepia's spot!

Bij ons beleeft u gegarandeert een onvergetelijke actieve vakantie in Zeeland!

Boek onze camping Zeeland

Kamperen of iets huren?