Zoek en Boek

Kom naar onze Camping in Zeeland

Gemoedelijke sfeervolle camping in Zeeland

Met de sfeer is bij ons niks mis! ... En met de locatie ook niet. We boffen maar met onze heerlijke locatie aan de prachtige Noordzee in de veelzijdige provincie Zeeland. Op slechts 1,5 km afstand valt er al heel veel actie te beleven met de vele toffe strandactiviteiten die hier mogelijk zijn.  Duiken, varen, zwemmen... Duikcentrum Grevelingen bevindt zich hier ook aan de kust. Dit centrum is al 25 jaar lang een begrip in de duikmarkt! 

"Een fijne camping om te verblijven! Goede service, vriendelijke eigenaar en zeer schone perfecte locatie. In 5 minuten fietsen sta je op het uitgestrekte zandstrand." - Françoise

Waarom kiest u voor onze camping in Zeeland?

  • 1,5 km afstand van de Noordzee
  • Professioneel duikcentrum in de regio
  • Ruim sanitairgebouw
  • Diverse horecagelegenheden
  • Hondenveld

Boek nu onze camping in Zeeland

Camping Zeeland

De mooiste pareltjes van Zeeland

Onze Camping in Zeeland ligt vlakbij een aantal prachtige natuurgebieden. Onze favoriet is 'Westerschouwen', het grootste bos in Zeeland gelegen aan de kust van Schouwen- Duiveland. Het natuurgebied bevindt zich op slechts 15 minuten rijafstand van onze camping. Ideaal dus!

Een ander mooi pareltje dat op iets meer kilometers afstand ligt is 'Het Zwin'. Het Zwin is een beschermd uniek natuurgebied met een bijzonder planten- en dierenrijkdom. Elk seizoen en iedere dag is er hier anders!

Tip: ontdek Zeeland vanuit de stoomtrein!

Altijd al een bijzonder ritje willen maken in een echte stoomtrein? Ga dan mee op reis met stoomtrein Goes-Borsele, door het schitterende landschap van Zuid Bevelan. Extra leuk; de conducteur komt lekker ouderwets je kaartje knippen! 

Neem uw hond mee naar onze camping Zeeland

Uw hond is waarschijnlijk net zo'n grote waterliefhebber als u! Honden zijn dan ook van harte welkom op onze camping Zeeland. Zo beleeft u met het hele gezin een heerlijke vakantie met hond in Zeeland vol waterpret! Tevens beschikt onze strandcamping in Zeeland over een speciaal hondenuitlaatveld. 

Camping Zeeland

De prachtige omgeving per fiets ontdekken?

Op de fiets komt u de meest mooie plekjes tegen! Het is heerlijk fietsen over de dijken en polderweggetjes. Al die rust en dat schoon om u heen werkt erg ontspannend.

Heeft u zelf geen fiets mee? Geen probleem! U kunt bij ons ook diverse fietsen huren waarme u de natuur in kunt trekken.

Camping Zeeland

Voor de kleine vakantiegangers

Camping Muralt wordt, naast actieve watersporters, ook vaak bezocht door jonge gezinnen. Op onze camping in Zeeland valt er dus ook genoeg te beleven voor de kleintjes. Ze kunnen zich op de camping lekker uitleven in de speeltuin, op het voetbalveld of de trampoline. De echte durfals klimmen naar de top van de 7 meter hoge klimpiramide. 

Is dit niet nog niet uitdagend genoeg? Breng dan met uw kids eens een bezoek aan het avontuurlijke Klimbos in Westerschouwen!

"Super relaxte camping. Geen moeilijk gedoe , altijd kijken naar oplossingen. Mooi en super schoon sanitair , ruime plaatsen en je voelt je direct thuis!" - Tanja

Camping Zeeland

Actieve vakantie Zeeland?

Duik in de haven van Scharendijke de diepte in naar diverse duikwrakken. U kunt onder begeleiding van een duikinstructeur naar een diepte van 12 meter duiken, waar u drie mooie wrakken kunt bewonderen. Het grootste wrak, Le Serpent, is 60 meter lang! Andere zeer populaire duikstekken zijn het Grevelingenmeer en in de Oosterschelde. De kans is hier groot dat u diverse Sepia's spot!

Bij ons beleeft u gegarandeert een onvergetelijke actieve vakantie in Zeeland!

Camping Zeeland

Kamperen in Zeeland met privé sanitair

Het gezellige kampeergevoel staat ten alle tijden centraal op onze camping Zeeland! U heeft bij ons de keuze uit ruime comfort kampeerplekken met een oppervlakte van 120 m2 of speciale kampeerplekken met privé-sanitair. Heerlijk om met niemand anders rekening te hoeven houden!

"Mooie camping, erg schoon. Goede ligging om mooie fietstochten te maken. Wij waren erg tevreden, zeker omdat het zo schoon was overal!" - Jose

Boek nu onze camping in Zeeland

Comfortabel verblijven in een chalet?

Bent u niet zo'n kampeerliefhebber? Verblijf dan in een van onze prachtige, ruime chalets. Als u een van onze chalets boekt geniet u standaard van veel comfort en privacy. Zo zijn alle chalets voorzien van een goedonderhouden ruime tuin. Heerlijk al die rust en ruimte! Wat is er fijner dan uw vakantie in Zeeland spenderen in een stylish ingerichte chalet? Ontdek snel uw favoriet!

Camping Zeeland

Tip: bezoek het pittoreske Zierikzee

De mooie havenstad Zierikzee heeft een achtergrond met een rijke historie. U vindt meer dan vijfhonderd monumenten in en rond de stad! De haven, winkels en terrassen maken Zierikzee tot een geliefde bestemming.

Boek onze camping in Zeeland

Kamperen of iets huren?