Zoek en Boek

Actieve vakantie Zeeland

Beleef een onvergetelijke actieve vakantie Zeeland!

Camping Muralt is dé camping voor die actieve vakantie in Zeeland, die u nooit zult vergeten! Om te beginnen heeft onze camping in Zeeland enorm veel watersportmogelijkheden. De activiteiten lopen uiteen van duiken, windsurfen tot suppen. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten:

  • Duiken;
  • Golfsurfen;
  • Windsurfen / Zeilen;
  • Waterskiën / Wakeboarden;
  • Suppen;
  • Blokarten / Kitebuggyen / Powerkiten.

De keuze is reuze. Er zijn zoals u kunt zien genoeg leuke activiteiten voor uw actieve vakantie Zeeland! Tevens kunt u genieten van de prachtige natuur die Zeeland u te bieden heeft. Een heerlijke combinatie die niet snel zal gaan vervelen! 

"Super relaxte camping. Geen moeilijk gedoe, altijd kijken naar oplossingen. Mooi en super schoon sanitair, ruime plaatsen en je voelt je direct thuis!" - Tanja

Actieve vakantie Zeeland - blokarten op het strand

De mooiste pareltjes van Zeeland

Wilt u even een dagje wat rustiger aan doen tijdens uw actieve vakantie Zeeland? Onze Camping in Zeeland ligt nabij diverse prachtige natuurgebieden. Een aanrader is 'Westerschouwen', het grootste bos in Zeeland gelegen aan de kust van Schouwen-Duiveland.

Ook erg mooi, en iets meer kilometers rijden, is 'Het Zwin'. Een uniek beschermd natuurgebied met een uniek planten- en dierenrijkdom. U kunt dit gebied niet vaak genoeg bezoeken!

Op ontdekking per fiets!

Bent u uw fiets vergeten mee te nemen, of was er geen plek meer? Geen probleem! Bij Camping Muralt bieden wij fietsverhuur aan, zodat u zelf op avontuur kunt gaan. De omgeving is namelijk het beste te ontdekken per tweewieler, over de dijken en via polderweggetjes. Zo komt u op bijzondere plekken waar de auto niet kan komen. 

Ontdek het prachtige en unieke eiland Schouwen-Duiveland en geniet van vergezichten over het uitgestrekte landschap.

Welke sport wilt u leren?

Hoe tof is het om tijdens uw actieve vakantie Zeeland een compleet nieuwe sport onder de knie te krijgen? Heeft u bijvoorbeeld altijd al wel eens willen leren blokarten, kitebuggyen, powerkiten of suppen? Dan bent u bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam helemaal op de juiste plek.

U hebt hier de keuze uit de meest uiteenlopende cursussen en clinics, zo bestaat er zelfs een clinic 'sup yoga'! Natuurlijk kunt u ook heerlijk terrassen en genieten van het strand en de Noordzee. U kunt bij Beachclub Natural High terecht voor zowel lunch als diner. 

"Mooie spot, goed materiaal en leuk volk. Kan ook haast niet anders met watersporters. ;-) De basis wordt goed gelegd en daarna is het toch gewoon oefenen." - Carlo

Spectaculaire waterjump van de Brouwersdam

Verleg uw grenzen! Via deze schans, die 8 meter hoog, 25 meter lang en 5 meter breed is, gaan de echte waaghalzen met adembenemende sprongen het water in. Een waterjump van de Brouwersdam die u zeker gedaan moet hebben tijdens uw actieve vakantie Zeeland! Iedereen gaat op zijn eigen tempo en manier van de schans af.

Er hoeft dus niemand langs te kant te blijven staan. Gebruik een matje, band of ga met een hele groep als treintje naar beneden! Wie is er als eerst beneden?

Ontdek de magische onderwaterwereld!

Het Grevelingenmeer en de Oosterschelde zijn unieke duikstekken. De kans is zeer aanwezig dat u tijdens uw duikvakantie in Zeeland enkele Sepia's (ook wel bekend als zeekatten) spot. Als u mazzel hebt kunt u zelfs het magische paringsritueel aanschouwen! Als u in Nederland wilt duiken is dit uw ideale vakantiebestemming. Komt u ook bij ons kamperen in Zeeland

Boek uw actieve vakantie Zeeland

Of verblijf in een chalet in Zeeland

Geniet van alle activiteiten die Zeeland te bieden heeft en keer elke avond terug naar uw comfortabele chalet op Camping Muralt, waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een dag vol avontuur. Reserveer vandaag nog uw verblijf en maak uw vakantie onvergetelijk!

Chalet huren

Wilt u kamperen of huren?