Zoek en Boek

Omgeving

Kindvriendelijk Camping Zeeland

Gaat u met kinderen op vakantie? Niet alleen op de camping, maar ook in de omgeving is er heel erg veel te beleven. Van speeltuinen tot attractieparken en nog veel meer. Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet:

Omgeving overzicht
't Kraayenest

't Kraayenest

Is het wat slechter weer? Geen probleem. In dit indoor speelparadijs kunnen uw kinderen zich uitleven op de springkussens, trampolines, glijbanen en in de voetbalarena.

Kanovaren

Kanovaren

De Grevelingen is prachtig gebied dat het beste te ontdekken is met een kano. Trek er gezellig met het hele gezin op uit!

Waterland Neeltje Jans

Waterland Neeltje Jans

Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd. Bij Neeltje Jans kunt u de geschiedenis opnieuw meemaken.

Mini Mundi

Mini Mundi

Reusachtig veel plezier… Dat beleeft u bij Mini Mundi! Een gezellig attractiepark voor jong en oud. Kijk snel verder wat er allemaal te beleven is.

Klimbos

Klimbos

Komt u ook met uw kinderen het Klimbos in Westerschouwen ontdekken? Zwieren door bomen, rennen over de loopbruggen, vliegen van boom naar boom en nog veel meer...

Het Arsenaal

Het Arsenaal

Voel je voor even een echte piraat! In het Arsenaal vindt u alles wat te maken heeft met scheepvaart en piraten.

Bioscoop

Bioscoop

Een thriller, familiefilm of komedie? Bij CineCity vind je een ruim aanbod aan films voor jong en oud. Welke film kiest u?

Kamperen of iets huren?