Zoek en Boek

Omgeving

Actieve vakantie Zeeland

Houdt u van wat meer actie tijdens uw vakantie? Dan bent u bij ons in de omgeving aan het juiste adres!

Wij hebben er een aantal voor u verzameld... Welke activiteit kiest u? Op Camping Muralt beleef je gegarandeert een onvergetelijke sportieve vakantie in Zeeland!

Omgeving overzicht
Duiken

Duiken

Zeeland is de perfecte plek om een prachtige duik te maken. Gaat u op vakantie in Zeeland? Dan moet u dit toch eens gedaan hebben.

Windsurfen & zeilen

Windsurfen & zeilen

Bent u gek op water en actie en heeft u altijd al eens willen leren surfen of zeilen? Kom dan ook eens windsurfen of zeilen op de Brouwersdam!

Strandactiviteiten

Strandactiviteiten

Altijd al willen leren blokarten, kitebuggyen, powerkiten of suppen? Dat kan bij Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam.

Varen & vissen

Varen & vissen

De omgeving van de camping is uitermate geschikt voor een heerlijke dag varen en/of vissen. Vergeet daarom vooral uw hengel niet mee te nemen.

Natuurexcursies Zeeland

Natuurexcursies Zeeland

De veelzijdige natuur van Zeeland is op eindeloos veel manieren te ontdekken. Ga op bijvoorbeeld zoek naar haaientanden of maak een modderwandeling...

Waterjump Brouwersdam

Waterjump Brouwersdam

Waterjump... Dat moet u eens gedaan hebben. Zo spannend als het klinkt, dat is het ook! Durft u het aan?

Fietsen

Fietsen

Ontdek de prachtige omgeving per fiets en kom langs de mooiste plekken van Schouwen-Duiveland. Houdt u van iets meer actie? Kies dan voor een mountainbikeroute.

Karting

Karting

Met gierende banden door de bocht... Gaat u als eerste over de finish? Beleef heel veel spanning en sensatie bij Indoor Karting Middelburg.

Waterskiën & wakeboarden

Waterskiën & wakeboarden

Altijd al eens willen waterskiën of wakeboarden? Bij Schotsman Watersportcentrum is het mogelijk. Of u nu beginner of gevorderd bent... U beleeft een dag vol actie en waterplezier!

Kamperen of iets huren?