Zoek en Boek

Omgeving

Actieve vakantie Zeeland

Houdt u van wat meer actie tijdens uw vakantie? Dan kunt u hier aan het strand van in Zeeland uw geluk niet op!

Wij hebben alvast een aantal toffe activiteiten voor u verzameld... Wat spreekt u het meeste aan? Op Camping Muralt beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke sportieve vakantie in Zeeland!

Omgeving overzicht
Duiken

Duiken

Zeeland is de perfecte plek om een prachtige duik te maken. De prachtige onderwaterwereld van het Grevelingenmeer en de Oosterschelde zullen u verbazen!

Windsurfen & zeilen

Windsurfen & zeilen

Bent u gek op water en actie en heeft u altijd al eens willen leren windsurfen of zeilen? Dan is de Brouwersdam de plek waar u moet zijn!

Strandactiviteiten

Strandactiviteiten

Altijd al willen leren blokarten, kitebuggyen, powerkiten of suppen? Dat kan bij Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam.

Varen & vissen

Varen & vissen

De omgeving van de camping is uitermate geschikt voor een heerlijke dag varen en/of vissen. Vergeet daarom vooral uw hengel niet mee te nemen.

Natuurexcursies Zeeland

Natuurexcursies Zeeland

De veelzijdige natuur van Zeeland is op eindeloos veel manieren te ontdekken. Struin door de prachtige Zeeuwse duinen of verken het Verdronken Land van Saeftinghe.

Waterjump Brouwersdam

Waterjump Brouwersdam

Een waterjump... Dat moet u eens gedaan hebben. Het is zeker zo spannend en tof als dat het klinkt! Durft u het aan?

Fietsen

Fietsen

Ontdek de prachtige omgeving per fiets en kom langs de mooiste plekken van Schouwen-Duiveland. Houdt u van iets meer actie? Kies dan voor een mountainbikeroute.

Karting

Karting

Scheur met piepende banden door de bocht... Eindigt u als over de finish? De adrenaline giert door uw lichaam bij Indoor Karting Middelburg.

Waterskiën & wakeboarden

Waterskiën & wakeboarden

Altijd al eens willen waterskiën of wakeboarden? Bij Schotsman Watersportcentrum is het mogelijk. Of u nu beginner of gevorderd bent... 

Wilt u kamperen of huren?