Zoek en Boek

Jaar- en seizoenplaatsen op de camping in Zeeland

Seizoenplaatsen

Wilt u ook het hele seizoen komen genieten? Heerlijk! Onze ruime seizoenplaatsen zijn 120 m2 en voorzien van 10 ampère, CAI, wateraansluiting en een waterafvoerput. Naast het comfort krijgt u door de vele beplanting alle privacy die u maar wenst.

Recreert u graag aan het water of bent u vaak met uw caravan of camper op pad? Wij beschikken ook over een aantal seizoenplaatsen die deels verhard zijn. 

Wilt u meer informatie of uw seizoenplaats reserveren? Neem dan contact op met onze receptie via 0111-671575 of hallo@campingmuralt.nl.

Prijzen 2019 

Verblijfskosten:    € 1.909,-
Toeristenbelasting:   € 257,60
Voorschot electra is gelijk aan uw verbruik.   minimaal € 70,-
Winterstalling toercaravan (incl. ondervloer)   € 19,50 per m2
Surfbox jaarstalling   € 75,-
Overige variabele prijzen op aanvraag    

 

  • Wij zijn geopend van 5 april tot en met 4 november 2019
  • U huurt een seizoenplaats voor uw eigen familie (alle inwonenden op uw huisadres). Overige personen worden als logee beschouwd.
  • Inbegrepen in de prijs zijn 1 auto, tv-aansluiting en watergebruik op de plaats.
  • Logees dienen zich bij aankomst persoonlijk te melden bij de receptie.
  • Op uw plaats mag u extra één stallingtentje of overnachtingtentje (max. 3 m2) plaatsen..
  • Uw elektraverbruik zal aan het einde van het seizoen met uw voorschot en eventuele andere waarborgen verrekend worden.
  • Watergebruik op de plaats is inclusief.
  • U kunt gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen en animatie.

Stalling toercaravans

Wilt u tijdens het zomer- of winterseizoen uw caravan, aanhanger of boot bij ons stallen? Dat is mogelijk! Wij beschikken over een overdekte stalling waar u deze droog kunt plaatsen.

Heeft u bij ons een seizoenplaats en staat uw caravan bij ons in de stalling? Dan bieden wij u een extra service. Wij zorgen ervoor dat uw caravan in de winter in onze stalling gezet wordt en weer op haar plaats staat wanneer het seizoen begint. Niet alleen voor het stallen van uw caravan kunt u bij ons terecht. Ook kunt u in de winter uw ondervloeren, fietsen en koelkasten stallen.

Surfboxen

Elke keer uw surfspullen meesjouwen? Dat is bij ons niet nodig. Wij beschikken over surfboxen waarin u uw surfspullen kunt opslaan.

Jaarplaatsen

Het hele jaar door kunnen genieten van uw tweede thuis en komen en gaan wanneer u maar wilt? Heerlijk! U kunt bij ons uw stacaravan plaatsen op een staanplaats van 200 - 240 m2. Uw tweede thuis is voorzien van gas-, water-, elektra-, riool- en cai-aansluiting voor uw radio en televisie.

Nieuwsgierig naar ons verkoopaanbod of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met de receptie via 0111 - 671575 of hallo@campingmuralt.nl.

Kamperen of iets huren?