Zoek en Boek

Contact

Contactgegevens

Camping Muralt
Elkerzeeseweg 34
4322 NB Scharendijke

Telnummer: 0031 (0)111-671575
Email: hallo@campingmuralt.nl
Kvk: 20161178

Reserverings aanvragen

Onze voorkeur voor het aanvragen van een kampeerplaats is door middel van het versturen van een e-mail. Noteer s.v.p. direct uw volledige adres en een mobiele telefoonnummer zodat wij uw reservering, indien mogelijk,  direct in orde kunnen maken. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te beantwoorden. 

Wilt u toch liever telefonisch contact? Dan verzoeken wij u de receptie te bellen binnen de openingstijden tussen 09:00 tot 12:00 uur. Buiten de openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar tot 18:00 uur. Wordt er niet opgenomen? Dan kunt u eventueel een voicemail bericht achter te laten of uw aanvraag via de email te versturen.

Bij voorbaat dank. 

In- en uitchecktijden & Openingstijden receptie

Openingstijden Receptie
De receptie is iedere morgen geopend van 10:00 tot 12:00 uur.

Self Check-in
Komt u buiten de openingstijden van de receptie aan? Geen probleem! Dan kunt u direct doorrijden naar de voor u gereserveerde kampeerplaats die hierboven vermeld staat in deze reserverings-bevestiging.

Sleutelbox
Arriveert u buiten de openingstijden van de receptie? Dan ligt de sleutel van uw accommodatie of privé sanitair voor u klaar in de sleutelbox rechts naast de ingang van de receptie.

Aankomst- en vertrektijden
Onze kampeerplaatsen zijn op de dag van aankomst vanaf 13:00 uur beschikbaar. Kampeerplaatsen met privé sanitair zijn vanaf 15:00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag van uw verblijf dient u uiterlijk 12:00 uur te vertrekken. De verhuurchalets zijn vanaf 15:00 uur beschikbaar. Het tijdstip van vertrek is ma t/m za 10:30 en op zondag 18:00

 

Contactformulier

Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Naam: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Onderwerp: *
Bericht: *
Privacyverklaring: * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.
 

Wilt u kamperen of huren?