Zoek en Boek

Contact met een medewerker

Reserverings aanvragen

Onze voorkeur voor het aanvragen van een kampeerplaats is door middel van het versturen van een e-mail. Noteer s.v.p. direct uw volledige adres en een mobiele telefoonnummer zodat wij uw reservering, indien mogelijk,  direct in orde kunnen maken. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te beantwoorden. 

Wilt u toch liever telefonisch contact? Dan verzoeken wij u de receptie te bellen binnen de openingstijden tussen 09:00 tot 12:00 uur. Buiten de openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar tot 18:00 uur. Wordt er niet opgenomen? Dan kunt u eventueel een voicemail bericht achter te laten of uw aanvraag via de email te versturen.

Bij voorbaat dank. 

Openingstijden receptie bij aankomst

Om de meest actuele openingstijden van de receptie te bekijken kunt u het best even hier klikken.

Komt u buiten openingstijden van de receptie aan? Geen probleem! Dan kunt u direct doorrijden naar de door u gereserveerde plaats. U dient zich dan de volgende morgen vanaf 10:00 uur aanmelden bij de receptie. De kampeerplaatsen zijn vanaf 13:00 uur beschikbaar en de verhuurchalets en kampeerplaatsen met privé sanitair zijn vanaf 15:00 uur beschikbaar.

Let op! Als u een kampeerplaats met privé-sanitair of een verhuurchalet hebt gereserveerd dient u vooraf even contact op te nemen met de receptie (tel: 0111 - 671575) voor het verkrijgen van de sleutel.

Camping Muralt
Elkerzeeseweg 34
4322 NB
Scharendijke

Telnummer: 0031 (0)111-671575
Email: hallo@campingmuralt.nl
Kvk: 20161178

 

Contactformulier

Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Naam: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Onderwerp: *
Bericht: *
Privacyverklaring: * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.
 

Kamperen of iets huren?