Zoek en Boek

Te koop op onze camping

VERKOCHT!

Wij hebben op dit moment een Schitterend chalet te koop staan op één van de mooiste kavels van de camping. Zie foto’s van het chalet en de kavel door op de foto hiernaast te drukken.

Dunteb chalet (bouwjaar 1999):
Dit object bevat twee slaapkamers, een woonkamer met erker, een keuken en een badkamer. De woonkamer heeft aan de zijkant een erker met grote pui waardoor er veel licht binnen komt. Openslaande deuren geven toegang tot de prachtig aangelegde tuin. Het chalet is zowel van binnen- als van buiten in zeer goede staat. De buiten gevelbekleding is in 2015 compleet vernieuwd met Canexel rabat delen. Tevens de douchecabine en het toilet zijn onlangs vervangen door de huidige eigenaar. De Intergas CV ketel is van 2014 en kan eventueel ook gebruikt worden voor centrale verwarming met cv's. Tevens het dak is in het verleden compleet vernieuwd.

Kavel 126:
Deze kavel heeft een oppervlakte van maar liefst 280 m2, is zeer privé door hoge beplanting en heeft een eigen parkeerplaats. De kavel is omringd door een dijk van 2 meter hoog met hierop volwassen struiken en bomen. De fraaie tuin herbergt diverse heesterbeplanting en siergrassen en heeft een sierklinkerbestrating terras voor het chalet, een pad naar het schuurtje en een pad naar een extra terras aan de achterzijde van de kavel voor de avondzon. 

Berging:
Op het perceel bevinden zich twee beringen. Eén van deze beringen is omgebouwd tot gastenverblijf met een gezellige kleine overkapping. De andere berging dient voor opslag. 

Inventaris:
Het geheel wordt verkocht met de complete huidige inventaris waaronder; combimagnetron, Senseo, koffiezetapparaat, alle keukengerei, stofzuiger, alle tuinmeubilair, tuingereedschappen, 1 elektrische fiets,  1 mountainbike en twee extra bedden in het tuinhuisje.

Bel voor een rondleiding naar 0111-671575. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag.

Wilt u kamperen of huren?