Zoek en Boek

Te koop

7 Nieuwe chalets te koop

Dit voorjaar zijn wij begonnen met het aanleggen van een klein kustparkje met 7 nieuwe chalets. Het chalet voldoet aan het bouwbesluit, en heeft hierdoor een uitstekende isolatiewaarde. Men spreekt hier eigenlijk niet meer van een chalet maar van een volwaardige vakantiewoning!

De chalets zijn ontwikkeld onder architectuur en worden gesitueerd op kavels tussen de 306 en 381 m2 en worden opgeleverd inclusief keuken, badkamer, tuinaanleg en terras. Tevens inbegrepen, zijn 4 stuks zonnepanelen op het dak om uw stroomverbruik te reduceren. Het betreft een mooi investeringsobject aan de kust zonder verhuurverplichting. Dit bepaalt u geheel zelf. Bij dit chalet krijgt u een opstalrecht van maar liefst 30 jaar aangeboden.

Het chalet wordt geheel gasloos opgeleverd door gebruik te maken van electrische cv's en een doorstroomboiler voor warm tapwater. Airco, een warmtepompboiler zijn optioneel. Hiermee kunt u het chalet zo goed als energie neutraal maken. Daarnaast zijn er nog vele andere opties mogelijk zodat u uw eigen personal touch aan het chalet kunt geven.

Er is momenteel 1 showmodel in aanbouw. Bent u benieuwd naar de bouwvorderingen? Volg ons dan op facebook!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar www.kustparkmuralt.nl of neem contact op met Strum Makelaars in Zierikzee.

 

Wilt u kamperen of huren?