Zoek en Boek

Te koop

 

Nieuwe chalets te koop

Welkom op Kustpark Muralt in Scharendijke, onderdeel van Camping Muralt, een rustige familiecamping aan de rand van Scharendijke, een geliefde plek voor gezinnen en watersporters! Op korte afstand bevindt zich het Noordzeestrand, het Grevelingenmeer en de Brouwersdam.

Op Kustpark Muralt worden er komende periode 12 nieuwe chalets gebouwd in twee verschillende varianten, met verdieping (type Muralt Forte) en zonder verdieping (type Muralt Legato). De eerste chalets zijn reeds opgeleverd!

Een korte opsomming van de specificaties:

  • De chalets hebben een strakke, stijlvolle uitstraling en staan op kavels van 266 tot 381 m2 met een 30 jarig recht van opstal/huur.
  • De chalets worden gebouwd door Westdam Chalets en geleverd met diverse optionele afwerkingsmogelijkheden.
  • Kopers hebben de keuze uit eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beiden.
  • Prijzen zijn exclusief BTW (bij verhuur is deze BTW terug te vorderen) en inclusief tuinaanleg.


Camping Muralt staat bekend als schone, vriendelijke, gezellige camping waar honden toegestaan zijn. Op de camping vindt u een mix van campers, staplaatsen en chalets. Bij de ingang bevindt zich Duikcentrum de Grevelingen. Op korte afstand ligt het prachtige Brouwersdam en de eindeloze stranden van Burgh-Haamstede en Renesse. In de omgeving zijn er talloze fietsroutes, watersport mogelijkheden en bezienswaardigheden. Volg ons dan op facebook!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar www.kustparkmuralt.nl of neem contact op met Strum Makelaars in Zierikzee.

 Muralt Forte

Muralt Legato

Wilt u kamperen of huren?