Zoek en Boek

Faciliteiten

Duiken

Duikliefhebbers opgelet! Op de camping vindt u uitstekende faciliteiten voor een heerlijke duik in De Grevelingen of De Oosterschelde. Bij ons vindt u kwaliteit en gezelligheid.

Vooral het voor- en naseizoen is een druk bezochte periode door duikliefhebbers en duikclubs. Wij hebben hieronder een aantal duikfaciliteiten voor u op een rij gezet:

Met dank aan o.a. John de Jong voor de onderwaterfoto's www.jojodive.nl.

Faciliteiten overzicht
Duikwrak

Duikwrak

Altijd al willen duiken naar een wrak? Dit is mogelijk bij de haven van Scharendijke. Onder begeleiding van een instructeur duikt u naar een diepte van 12 meter.

Duikstekken

Duikstekken

Bekijk document Wat is het hier prachtig! Geniet van de bijzondere onderwaterwereld van De Grevelingen of De Oosterschelde. Heeft u de Sepia's al gespot?

Voorzieningen

Voorzieningen

Komt u met uw vrienden, familie of de duikclub een paar dagen op vakantie bij ons? Bij ons vindt u voorzieningen speciaal voor duikers.

Veldhuur duikclubs

Veldhuur duikclubs

Wilt u met uw duikclub bij ons verblijven? Het is bij ons mogelijk om een veld te huren. Zo staat u met de groep altijd dicht bij elkaar!

Duikcentrum De Grevelingen

Duikcentrum De Grevelingen

Duikcentrum De Grevelingen... Al 25 jaar een begrip in de duikmarkt! Bent u op zoek naar kwalitatieve duikartikelen? U vindt het hier

Sepia's

Sepia's

Sepia's, ook wel bekend als zeekatten, vindt u in mei en juni in de Oosterschelde. Deze prachtige dieren moet u eens gezien hebben...

Luchtvullingen

Luchtvullingen

Bent u een duiker en verblijft u bij ons op de camping? Dan krijgt u als campinggast 25% korting op 2 luchtvullingen in het duikcentrum per dag.

Leren duiken

Leren duiken

Heeft u nog nooit gedoken en wilt u graag de onderwaterwereld van Schouwen-Duiveland ontdekken? Kies dan voor een duikcursus of een proefduik.

Wilt u kamperen of huren?