Zoek en Boek

Accommodaties

Beleef een heerlijk ontspannen vakantie in Zeeland

Verblijf in een van onze prachtige, ruime chalets. Hier vindt u alle comfort die u tijdens uw vakantie wenst. Alle chalets staan op een ruime kavel, zodat u volop kunt genieten van uw privacy. Kies hieronder uw favoriete chalet uit en reserveer ook direct online uw vakantie.

 

Renovatie Speeltuin & aanleg 7 nieuwe chalets

De speeltuin wordt gedurende het voorjaar 2023 compleet gerenoveerd en is momenteel beperkt toegankelijk. De planning is dat de speeltuin medio mei klaar zal zijn. De speeltuin wordt kleiner om ruimte te maken voor 6 extra camperplaatsen aan de voorzijde. Er zal in de nieuwe speeltuin een mooie speelcombinatie van robina verreizen voor alle leeftijden. Tevens hebben wij aan de achterzijde van de camping bij het honden uitveld een omheind veld aangelegd om te voetballen en volleyballen. Daarnaast zijn wij momenteel druk bezig met de aanleg van 7 nieuwe chalets aan de voorzijde van de camping tegenover camperplaatsen 1 t/m 12. De bovengrondse werkzaamheden zullen tot eind april /medio mei in beslag nemen. Wij zullen proberen eventuele overlast zo veel mogelijk te beperken.

 

Geen groepen jongeren toegestaan

Camping Muralt is een gezinscamping. Groepen jongeren < 23 jaar kunnen bij ons niet terecht. Online reserveringen worden daarom achteraf geannuleerd.

Wilt u kamperen of huren?