Zoek en Boek

Meer informatie over ons

Waar komt onze naam vandaan?

Kent u de muraltmuurtjes? Dit muurtje is een beschermd monument in Zeeland en diende voorheen om de dijk te verhogen tegen het water. 

De camping

Kwaliteit. ruimte en sfeer staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben de camping daarom ook ruim opgezet met hier en daar een knipoog naar de zee. De kampeerplaatsen zijn zo opgesteld, dat u net even iets meer privacy ervaart. Wist u dat u uw auto aan de voorzijde van de kampeervelden kunt parkeren?

Een fijne sfeer

Bij ons ervaart u het echte vakantiegevoel. Gemoedelijk en ontspannen... Zo omschrijven wij ook wel de sfeer. Van watersportliefhebbers en gezinnen tot jonge stellen, u vindt ze op de camping. 

Kampeerplaatsen

Puur om te overnachten, extra voordelig of juist extra ruim en verhard. Voor elke kampeerder is er een kampeerplaats die voldoet aan zijn/haar behoeften. Nieuwsgierig naar de kampeermogelijkheden? Neem dan snel een kijkje.

Sanitaire voorzieningen

Op de camping vindt u comfortabele sanitaire voorzieningen. Hier vindt u o.a. 2 ruime familiedouches (ook geschikt voor mindervaliden) en speciaal kindersanitair. 

Voor de kleine vakantiegangers

De kinderen hoeven zich tijdens de vakantie geen moment te vervelen. Zo verzorgen wij in het hoogseizoen leuke springkussens, en kunnen ze naar hartelust klimmen en klauteren in de speeltuin, of een potje tafeltennis of voetbal spelen in de speeltuin.

Kamperen of iets huren?