Zoek en Boek

Informatie Over ons

Wie zijn wij?

Camping Muralt is een echt familiebedrijf en wordt gerund door de familie Hanson. Al sinds de jaren '80 kan men hier kamperen, al was het destijds een stuk kleinschaliger. Ook duikwinkel de Grevelingen aan de voorzijde van ons terrein is begin jaren 80 ontstaan. Uiteindelijk heeft de akkerbouw in de jaren '90 steeds meer plaats gemaakt voor de recreatie.  

Met de renovatie in 2000 is de camping destijds uitgebreid naar 150 kampeeréénheden op 4,5 hectare grond in de prachtige polder van scharendijke. De huidige camping is hierdoor zeer overzichtelijk en ruim opgezet met een brede hoofdweg. Tijdens de renovatie zijn praktisch alle kampeerplaatsen voorzien van een eigen stroompunt, watertappunt, afvoer,  tv-aansluiting en wifi. Een groot gedeelte van onze kampeerplaatsen zijn bovendien deels verhard, zodat gasten gemakkelijk de kampeerplaats kunnen verlaten om met de camper of toercaravan heerlijk aan het water te vertoeven. 

Vanaf 2010 zijn Erika en Bastian Hanson eigenaar van Camping Muralt. Wij bieden u graag een fijne vakantie met schoon sanitair, mooie accommodaties en goed onderhouden kampeerplaatsen en voorzieningen. Wij hopen dat u een prettig verblijf heeft op onze camping.   


Waar komt onze naam vandaan?

Kent u de muraltmuurtjes? Dit muurtje is een beschermd monument in Zeeland en diende voorheen om de dijk te verhogen tegen het water.

De camping

Kwaliteit, ruimte en sfeer staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben de camping daarom ook ruim opgezet met hier en daar een knipoog naar de zee. De kampeerplaatsen zijn zo opgesteld, dat u net even iets meer privacy ervaart. Wist u dat u uw auto aan de voorzijde van de kampeervelden kunt parkeren?

Een fijne sfeer

Bij ons ervaart u het echte vakantiegevoel. Gemoedelijk en ontspannen... Zo omschrijven wij ook wel de sfeer. Van watersportliefhebbers en gezinnen tot jonge stellen, u vindt ze op onze strandcamping in Zeeland. 

Kampeerplaatsen

Wilt u lekker basic kamperen of juist extra ruim met veel privacy? Voor elke kampeerder is er een kampeerplaats die voldoet aan zijn/haar behoeften. We bieden ook een aantal kampeerplaatsen met privé sanitair aan. Nieuwsgierig naar de kampeermogelijkheden? Neem dan snel een kijkje.

Sanitaire voorzieningen

Op de camping vindt u comfortabele sanitaire voorzieningen. Hier vindt u o.a. 2 ruime familiedouches (ook geschikt voor mindervaliden) en speciaal kindersanitair. 

Voor de kleine vakantiegangers

De kinderen hoeven zich tijdens de vakantie geen moment te vervelen. Zo plaatsen wij in het hoogseizoen leuke springkussens en kunnen ze naar hartelust klimmen en klauteren in de speeltuin. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om een leuk potje tafeltennis of voetbal spelen in de speeltuin!

Wilt u kamperen of huren?