Zoek en Boek

Accommodaties

Comfortabel Kamperen in Zeeland

Onze camping bevind zich aan de rand van het watersportdorp Scharendijke, slechts 2 km verwijderd van het prachtige noordzeestrand met allerlei voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt op 500 meter en diverse horeca in de directe omgeving.

Waarom kamperen aan de Zeeuwse kust?

Spontane aankomst met self check-in
Bent u op zoek naar een overnachtingsplaats voor vanavond? Wij helpen u graag verder! U heeft bij ons de mogelijkheid om online te reserveren met aankomstdag 'vandaag'.  Ook laat arriveren is geen probleem!! Vul tijdens het online reserveren uw kenteken in en de slagboom zal zich bij aankomst automatisch openen. Na het online reserveren ontvangt u een mail met o.a. de locatie van uw kampeerplaats (zelf uw favoriete locatie uitkiezen kan ook!!). 
Voor de betaling dient u gebruik te maken van de meegestuurde i-deal in de bevestigingsmail. Hierdoor wordt uw betaling direct verwerkt en hoeft u zich de volgende dag niet af te melden bij de receptie voor vertrek. 

Aankomst- en vertrek:
Uw kampeerplaats is beschikbaar vanaf 13:00 uur. Op de vertrekdag dient u uiterlijk 12:00 uur de camping weer te verlaten.

Betaling:
Directe betaling via i-deal of sofortbanking voor spontane aankomsten. Voor reserveringen met aankomstdatum binnen 14 dagen, verzoeken wij u het totaalbedrag binnen 7 dagen te voldoen. Voor reserveringen met aankomstdatum >21 dagen hanteren wij twee betalingstermijnen: 50% binnen 7 dagen en resterende 50% uiterlijk  7 dagen voor aankomst.   

Jongeren:
Camping Muralt is een gezinscamping. Groepen jongeren kunnen bij ons niet terecht. Online-reserveringen worden daarom achteraf geannuleerd.

Kamperen of iets huren?