Zoek en Boek

Accommodaties

Kamperen in Zeeland

Onze camping bevind zich aan de rand van het watersportdorp Scharendijke, slechts 1,5 km verwijderd van het prachtige Noordzeestrand. Allerlei voorzieningen zijn voorhanden. Denk aan een supermarkt op 500 meter van de camping en diverse horecagelegenheden in de directe omgeving. Wilt u graag een plekje voor vandaag reserveren? Lees dan meer informatie over onze flexibele aankomstmogelijkheid met self check-in


Geen jongeren toegestaan

Camping Muralt is een gezinscamping. Groepen jongeren < 23 jaar kunnen bij ons niet terecht. Online reserveringen worden achteraf, of bij aankomst geannuleerd.


Flexibele aankomst met self check-in

Bent u op zoek naar een overnachtingsplaats voor vanavond? Wij helpen u graag verder! U heeft bij ons de mogelijkheid om online te reserveren met aankomstdag 'vandaag'.  Ook laat arriveren is geen probleem, dit kan tot 23:00 uur! Vul tijdens het online reserveren uw kenteken in en de slagboom zal zich bij aankomst automatisch openen. Na het online reserveren ontvangt u een mail met o.a. de locatie van uw kampeerplaats (zelf uw favoriete locatie uitkiezen kan ook!). Voor de betaling dient u gebruik te maken van de meegestuurde i-deal in de bevestigingsmail. Hierdoor wordt uw betaling direct verwerkt en hoeft u zich de volgende dag niet af te melden bij de receptie voor vertrek. 


Aankomst- en vertrek

Uw kampeerplaats is beschikbaar vanaf 13:00 uur. Self-check in tot 23:00 uur. Op de vertrekdag dient u uiterlijk 12:00 uur de camping weer te verlaten.

Wilt u kamperen of huren?