Zoek en Boek

Flexibel reserveren met onze omboekgarantie!

Omboekgarantie

De maatregelen door het corona virus veranderen voortdurend. Ook het reisadvies kan van het één op het andere moment veranderen. Hierdoor geven u graag wat extra zekerheid door het geven van een omboekgarantie. Deze omboekgarantie is alleen geldig voor toeristische kampeerplaatsen en dagverhuur van chalets. Seizoenplaatsen en jaarplaatsen kunnen geen gebruik maken van onderstaande regelingen.

Wat houd de omboekgarantie in?

Tot 14 dagen voor uw aankomstdatum mag u kosteloos de datum van uw reservering verschuiven. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan je verschoven vakantie? Dan krijg je dit verschil niet terug. Een andere periode kan natuurlijk ook duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. 

Wilt u gebruik maken van bovenstaande omboekgarantie, maar heeft u nog geen nieuwe aankomst- en vertrekdatum voor handen? Dan ontvangt u van ons een voucher ter grootte van uw aanbetaling. In deze link vindt u de voorwaarden van de voucher regeling in pdf.

Annuleren

Indien in Nederland code Rood is afgegeven, dan mag u de reserveringen kosteloos annuleren of verschuiven. Het wijzigen van uw reservering is kosteloos. Wilt u een wijziging doorgeven? Stuur dan een mail met je aanvraag naar hallo@campingmuralt.nl.

Annuleert u zonder dat er code rood voor Nederland is afgegeven? Dan zijn  onze algemene Recron annuleringsvoorwaarden van toepassing. Meer informatie betreffende annuleren of deelname aan het annuleringsfonds vind u op de pagina annuleringsvoorwaarden.

Vragen?

Zit je met vragen over je vakantie of twijfel je wat de actuele maatregelen zijn op het park? Je vindt de antwoorden op al je vragen op de corona pagina hier. Kortom, alles wat je nodig hebt om met een gerust hart op vakantie te gaan.  

 

 

Wilt u kamperen of huren?