Zoek en Boek

Flexibel reserveren met onze omboekgarantie!

Omboekgarantie

De maatregelen door het corona virus veranderen voortdurend. Ook het reisadvies kan van het één op het andere moment veranderen. Hierdoor geven u graag wat extra zekerheid door het geven van een omboekgarantie. Deze omboekgarantie is alleen geldig voor toeristische kampeerplaatsen en dagverhuur van chalets. Seizoenplaatsen en jaarplaatsen kunnen geen gebruik maken van onderstaande regelingen.

Wat houd de omboekgarantie in?

Tot 14 dagen voor uw aankomstdatum mag u kosteloos de datum van uw reservering verschuiven. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan je verschoven vakantie? Dan krijg je dit verschil niet terug. Een andere periode kan natuurlijk ook duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Wel dient u te verschuiven binnen het geldende kampeerseizoen 2021. Wij verschuiven uw reservering kosteloos. Echter vragen wij u wel, om het bedrag van uw reservering op de juiste vervalatum te betalen.

Annuleert u binnen 14 dagen of kan/wil u niet verschuiven? Dan termijn hanteren wij de recronvoorwaarde .

heeft u nog een corona tegoeg voucher van ons van vorige jaar? In deze link vindt u de voorwaarden van de voucher regeling in pdf.

Annuleren

Wilt u niet verschuiven maar annuleren? Dan zijn onze algemene Recron annuleringsvoorwaarden van toepassing. Meer informatie betreffende annuleren of deelname aan het annuleringsfonds vind u op de pagina annuleringsvoorwaarden.

Vragen?

Zit je met vragen over je vakantie of twijfel je wat de actuele maatregelen zijn op het park? Je vindt de antwoorden op al je vragen op de corona pagina hier. Kortom, alles wat je nodig hebt om met een gerust hart op vakantie te gaan.  

 

 

Wilt u kamperen of huren?