Zoek en Boek

Flexibel reserveren met onze omboekgarantie!

Omboekgarantie

De maatregelen door het corona virus veranderen voortdurend. Ook het reisadvies kan van het één op het andere moment veranderen. Hierdoor geven u graag wat extra zekerheid door het geven van een omboekgarantie. Deze omboekgarantie is alleen geldig voor toeristische kampeerplaatsen en dagverhuur van chalets. Seizoenplaatsen en jaarplaatsen kunnen geen gebruik maken van onderstaande regelingen.


Wat houd de omboekgarantie in?

Tot 14 dagen voor uw aankomstdatum mag u kosteloos de datum van uw reservering verschuiven. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan je verschoven vakantie? Dan krijg je dit verschil niet terug. Een andere periode kan natuurlijk ook duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Wel dient u te verschuiven binnen het geldende kampeerseizoen 2022. Wij verschuiven uw reservering kosteloos. Echter vragen wij u wel, om het bedrag van uw reservering op de juiste vervaldatum te betalen. Annuleert u binnen 14 dagen of kan/wil u niet verschuiven? Dan termijn hanteren wij de recron-voorwaarden.


Annuleren

Kunt u niet verschuiven maar wilt annuleren? Dan zijn onze algemene Recron annuleringsvoorwaarden van toepassing. Meer informatie betreffende annuleren of deelname aan het annuleringsfonds vind u op de pagina annuleringsvoorwaarden.


Vragen?

Zit je met vragen over je vakantie? Bekijk dan onze lijst met veel voorkomende vragen hier.

 

 

Wilt u kamperen of huren?