Zoek en Boek

Unieke duikvakantie in Zeeland

Ontdek de prachtige onderwaterwereld tijdens uw duikvakantie

Het Grevelingenmeer en de Oosterschelde zijn bijzondere duikstekken. U kunt hier tijdens je duikvakantie Sepia's (ook wel bekend als zeekatten) spotten. In de periode mei t/m juni is het paartijd voor de platte inktvissoort. Op sommige plekken in de Oosterschelde plaatsen duikers netten, zodat de sepia's hier hun eieren aan op kunnen hangen. Het is een magisch schouwspel om dit paringsritueel te bewonderen.

"Zeker een tiental sepia's was druk in de weer. Ze waren totaal niet schuw en bleken hun volledige aandacht te besteden aan hun paringsritueel. We konden op ons gemak het schouwspel aanschouwen." - Ron

Duikvakantie - sepia's

Duiken naar een wrak

In de haven van Scharendijke kunt u duiken naar verschillende duikwrakken. Onder begeleiding van een instructeur duikt u naar een diepte van 12 meter waar u drie verschillende wrakken kunt aanschouwen. Het grootste wrak, Le Serpent, is maar liefst 60 meter lang!

25% korting op luchtvullingen

Duikers die op onze camping verblijven, ontvangen 25% korting op 2 luchtvullingen per dag in het nabij gelegen duikcentrum De Grevelingen. Als je met de hele duikclub bij ons wilt overnachten kun je een eigen veld of deel van een veld huren. Zo beschikt het achterste veld over 10 comfortplaatsen, waarvan 4 plaatsen met privé sanitair. Heerlijk om zo samen te genieten van uw duikvakantie! We beschikken daarnaast uiteraard ook over diverse andere comfortabele verblijfsmogelijkheden die geschikt zijn voor minder grote gezelschappen. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Duikvakantie - kamperen

Boek hier uw onvergetelijke duikvakantie

Kamperen of iets huren?