Zoek en Boek

Unieke duikvakantie Zeeland

Ontdek de prachtige onderwaterwereld tijdens uw duikvakantie in Zeeland

Het Grevelingenmeer en de Oosterschelde zijn bijzondere duikstekken. U kunt hier tijdens uw duikvakantie in Zeeland Sepia's (ook wel bekend als zeekatten) spotten. In de periode mei t/m juni is het paartijd voor de platte inktvissoort.

Op sommige plekken in de Oosterschelde plaatsen duikers dan netten, zodat de sepia's hier hun eieren aan op kunnen hangen. Het is een magisch schouwspel om dit paringsritueel te bewonderen.

"Zeker een tiental sepia's was druk in de weer. Ze waren totaal niet schuw en bleken hun volledige aandacht te besteden aan hun paringsritueel. We konden op ons gemak het schouwspel aanschouwen." - Ron

Duikvakantie Zeeland - sepia's

Muralt ligt naast Duikcentrum De Grevelingen

Duikcentrum De Grevelingen is al ruim 25 jaar een begrip in de duikmarkt. U vindt hier een enorm aanbod aan kwalitatieve duikartikelen en in hun atelier kunnen ze uw duikpak vakkundig op maat maken of repareren.

Tevens kunt u hier een introductieduik maken om voor het eerst kennis te maken met de onderwaterwereld of een begeleidingsduik voor als u nog niet zeker genoeg bent om zonder begeleider te duiken. Ontdek ook alle andere watersportmogelijkheden.

Duiken naar een wrak

In de haven van Scharendijke kunt u duiken naar verschillende duikwrakken. Onder begeleiding van een instructeur duikt u naar een diepte van 12 meter waar u drie verschillende wrakken kunt aanschouwen. Het grootste wrak, Le Serpent, is maar liefst 60 meter lang!

25% korting op luchtvullingen

Duikers die op onze camping bij de Noordzee verblijven, ontvangen 25% korting op 2 luchtvullingen per dag in het nabij gelegen duikcentrum De Grevelingen. Als u met de hele duikclub bij ons wilt overnachten kunt u een eigen veld of deel van een veld huren. Zo beschikt het achterste veld over 10 comfortplaatsen, waarvan 4 plaatsen met privé sanitair. Heerlijk om zo samen te genieten van uw duikvakantie in Zeeland.

"Super relaxte camping. Geen moeilijk gedoe , altijd kijken naar oplossingen. Mooi en super schoonsanitair , ruime plaatsen en je voelt je direct thuis!" - Tanja

We beschikken daarnaast uiteraard ook over diverse andere comfortabele verblijfsmogelijkheden die geschikt zijn voor minder grote gezelschappen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wij verwelkomen u graag op onze gemoedelijke camping! 

Sportieve vakantie in Zeeland

Naast een prachtige duikvakantie kunt u van uw vakantie op onze camping ook een sportieve vakantie op andere gebieden maken. Want er is heel veel dat u kunt doen tijdens uw verblijf. Bijvoorbeeld Windsurfen en Zeilen. Rondom onze camping is, zoals u al heeft gezien, heel veel water te vinden. En dat betekent dat u heel veel plekken en op heel veel manieren het water kan ontdekken. Zo ook met de surfplank. Want wat is er nou lekkerder dan met de wind mee over het water te scheren?

Actief op het strand

Ook op het strand is veel ruimte voor sportieve activiteiten. Bent u een echte waaghals? Dan is Kitebuggyen zo'n activiteit. Stap in de buggy en bind uw kite er aan vast. De wind doet de rest. Maar ook Suppen en powerkiten behoort tot de mogelijkheden. U ziet het al; zowel in het water als op het strand kunt u uw sportieve vakantie vormgeven.

Kies uw verblijf

Natuurlijk is het belangrijk dat u tijdens uw vakantie ook een prettig onderkomen heeft. Daarom kunt u op onze camping uit verschillende accommodaties en kampeerplaatsen kiezen. Zo kunt u uw vakantie op onze camping in Zeeland op uw eigen manier doorbrengen. Wilt u bijvoorbeeld komen kamperen? Dan kunt u bij ons kiezen uit twee verschillende kampeerplaatsen en twee verschillende camperplaatsen. Een van de kampeerplaatsen beschikt bovendien over eigen sanitair. Dit geeft een heerlijk gevoel van luxe tijdens uw vakantie. 

Duikvakantie Zeeland - kamperen

Huur een chalet

Ook kunt u op de camping een chalet huren. We hebben een groot aanbod aan verschillende chalets, waardoor er ook hier voor iedereen iets moois bij zit. U kunt kiezen uit een aantal 4-persoons accommodaties en een aantal 6-persoons accommodaties. U kunt dus gemakkelijk met het hele gezin in een accommodatie verblijven.

Boek hier uw onvergetelijke duikvakantie in Zeeland 

"Super fijne (duik)camping, ligt super centraal tussen alle mooie duikstekken. Op basis van kenteken rijd je zo zonder receptie naar binnen, 4x per dag wordt het sanitair schoongemaakt, top! En de beste duikwinkel van NL ligt er pal naast waar je je flessen kunt vullen, mankementen kunt laten verhelpen of je collectie kunt uitbreiden. Genoten van de camping en nog meer van de duikwinkel 😊" - C. Francis

Wilt u kamperen of huren?