Zoek en Boek

Unieke duikvakantie Zeeland

Ontdek de prachtige onderwaterwereld tijdens uw duikvakantie in Zeeland

Het Grevelingenmeer en de Oosterschelde zijn bijzondere duikstekken. U kunt hier tijdens uw duikvakantie in Zeeland Sepia's (ook wel bekend als zeekatten) spotten. In de periode mei t/m juni is het paartijd voor de platte inktvissoort.

Op sommige plekken in de Oosterschelde plaatsen duikers dan netten, zodat de sepia's hier hun eieren aan op kunnen hangen. Het is een magisch schouwspel om dit paringsritueel te bewonderen.

"Zeker een tiental sepia's was druk in de weer. Ze waren totaal niet schuw en bleken hun volledige aandacht te besteden aan hun paringsritueel. We konden op ons gemak het schouwspel aanschouwen." - Ron

Duikvakantie Zeeland - sepia's

Muralt ligt naast Duikcentrum De Grevelingen

Duikcentrum De Grevelingen is al ruim 25 jaar een begrip in de duikmarkt. U vindt hier een enorm aanbod aan kwalitatieve duikartikelen en in hun atelier kunnen ze uw duikpak vakkundig op maat maken of repareren.

Tevens kunt u hier een introductieduik maken om voor het eerst kennis te maken met de onderwaterwereld of een begeleidingsduik voor als u nog niet zeker genoeg bent om zonder begeleider te duiken. Ontdek ook alle andere watersportmogelijkheden.

Duiken naar een wrak

In de haven van Scharendijke kunt u duiken naar verschillende duikwrakken. Onder begeleiding van een instructeur duikt u naar een diepte van 12 meter waar u drie verschillende wrakken kunt aanschouwen. Het grootste wrak, Le Serpent, is maar liefst 60 meter lang!

25% korting op luchtvullingen

Duikers die op onze camping bij de Noordzee verblijven, ontvangen 25% korting op 2 luchtvullingen per dag in het nabij gelegen duikcentrum De Grevelingen. Als u met de hele duikclub bij ons wilt overnachten kunt u een eigen veld of deel van een veld huren. Zo beschikt het achterste veld over 10 comfortplaatsen, waarvan 4 plaatsen met privé sanitair. Heerlijk om zo samen te genieten van uw duikvakantie in Zeeland.

"Super relaxte camping. Geen moeilijk gedoe , altijd kijken naar oplossingen. Mooi en super schoonsanitair , ruime plaatsen en je voelt je direct thuis!" - Tanja

We beschikken daarnaast uiteraard ook over diverse andere comfortabele verblijfsmogelijkheden die geschikt zijn voor minder grote gezelschappen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wij verwelkomen u graag op onze gemoedelijke camping! 

Kies uw verblijf

Natuurlijk is het belangrijk dat u tijdens uw vakantie ook een prettig onderkomen heeft. Daarom kunt u op onze camping uit verschillende accommodaties en kampeerplaatsen kiezen. Zo kunt u uw vakantie op onze camping in Zeeland op uw eigen manier doorbrengen. Wilt u bijvoorbeeld komen kamperen? Dan kunt u bij ons kiezen uit twee verschillende kampeerplaatsen en twee verschillende camperplaatsen. Een van de kampeerplaatsen beschikt bovendien over eigen sanitair. Dit geeft een heerlijk gevoel van luxe tijdens uw vakantie. 

Duikvakantie Zeeland - kamperen

Huur een chalet

Ook kunt u op de camping een chalet huren. We hebben een groot aanbod aan verschillende chalets, waardoor er ook hier voor iedereen iets moois bij zit. U kunt kiezen uit een aantal 4-persoons accommodaties en een aantal 6-persoons accommodaties. U kunt dus gemakkelijk met het hele gezin in een accommodatie verblijven.

Boek hier uw onvergetelijke duikvakantie in Zeeland 

 

Wilt u kamperen of huren?