Zoek en Boek

Herfstvakantie 2024 camping Zeeland

Vier de herfstvakantie 2024 op de camping in Zeeland!

Wil u met uw gezin, partner of vriendgroep in de herfstvakantie heerlijk genieten aan het strand? Strijk dan neer op onze gemoedelijk camping aan de Zeeuwse kust.

Camping Muralt is omringd door een schitterende natuur, die in de herfst in allerlei prachtige warme tinten verschiet.

Extra mooi in de herfstvakantie is de Boswachterij Westerschouwen. Dit enorme bos ligt aan de kust van Schouwen-Duiveland (op slechts 15 minuten rijafstand van onze camping vandaan). Dit mooie natuurgebied bevat vele boom- en plantensoorten.

"Een fijne camping om te verblijven! Goede service, vriendelijke eigenaar en zeer schone perfecte locatie. In 5 minuten fietsen sta je op het uitgestrekte zandstrand." - Françoise

Kom kamperen op onze camping in Zeeland

Herfstvakantie camping Zeeland

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust...

De mooie Zeeuwse kust met haar prachtige zandduinen ligt op slechts 1,5 km afstand van de camping en is supergoed bereikbaar. Het strand is tevens superschoon en de waterkwaliteit is uitstekend. Het Grevelingenmeer is voor watersportliefhebbers favoriet!

"Mooie camping, erg schoon. Goede ligging om mooie fietstochten te maken. Wij waren erg tevreden, zeker omdat het zo schoon was overal!" - Jose

Onze camping ligt niet zonder reden naast het hoog aangeschreven Duikcentrum de Grevelingen.

Of u nu gewoon lekker door de duinen wilt struinen of actief in de weer wilt zijn op het water, vanaf onze centraal gelegen camping kan het allemaal!

Herfstvakantie camping Zeeland

Lekker bijkomen op onze gemoedelijke camping

Naast onze fijne kampeerplekken kunt u ook verblijven in een van onze comfortabele chalets. De weersvoorspelling kunnen in de herfstvakantie nou eenmaal nét iets wisselvalliger zijn dan in de zomerperiode.

Steek de centrale verwarming dus lekker aan en geniet samen van de ruime stylish ingerichte chalet voorzien van alle gemakken die u zich wenst.

Boek nu uw herfstvakantie 2024 aan de Zeeuwse kust

Wilt u kamperen of huren?