Zoek en Boek

Ga op vakantie met hond in Zeeland

Gemoedelijke strandcamping in Zeeland

Uw hond houdt vast net zo erg van het water als u! Beleef met het hele gezin een spetterende vakantie op onze camping in Zeeland. We hebben op onze strandcamping in Zeeland een speciaal hondenveld aangelegd waar u uw hond kunt uitlaten.

Leuke tips in de omgeving

Op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf onze camping vindt u een prachtig natuurgebied genaamd 'Het Zwin'. Het Zwin is een beschermd uniek natuurgebied met een bijzonder planten- en dierenrijkdom. Elk seizoen en iedere dag is er hier anders! Via de Zwingeul spoelt er met vloed een grote hoeveelheid water uit de Noordzee het natuurgebied in. Door de dagelijkse toevoer van het zoute zeewater bezit de Zwinvlakte een bijzondere flora en fauna. 

Vakantie met hond Zeeland

 

Vakantie met hond Zeeland

Binnen vijf minuten fietsen sta je al op het uitgestrekte mooi zandstrand. Een betere plek om je hond uit te laten is er haast niet. Waai samen lekker uit op het strand en voel het zand tussen je tenen kruipen. Ideaal voor uw vakantie met hond in Zeeland!

Vakantie met hond Zeeland

Waarom kiest u voor onze camping?

Hebt u altijd al wel eens willen duiken?

Camping Muralt bevindt zich op een schitterende locatie in Zeeland vlakbij de Noordzee. U kunt hier heel veel leuke strandactiviteiten ondernemen. Het hoog aangeschreven Duikcentrum de Grevelingen ligt vlakbij onze camping. Als duikliefhebber voelt u zich hier direct thuis!

Boek uw vakantie met hond in Zeeland

Kamperen of iets huren?