Zoek en Boek

Ga op vakantie met hond in Zeeland

Gemoedelijke strandcamping in Zeeland

Uw hond houdt vast net zo erg van het water als u! Beleef met het hele gezin een spetterende vakantie op onze camping nabij de kust. We hebben op onze strandcamping in Zeeland een speciaal hondenveld aangelegd waar u snel even uw hond kunt uitlaten, maar u kunt natuurlijk ook de prachtige omgeving doorkruisen met uw hond!

Leuke tips in de omgeving

Natuurlijk kan tijdens uw vakantie met hond aan zee een mooie strandwandeling over de uitgestrekte witte zandstrand van Renesse niet ontbreken! Dit strand is staat bekend als een van de schoonste stranden van Nederland. Tevens bieden de duinen u een schitterend uitzicht over het strand. Het strand bevindt zich op slechts 5 minuten fietsafstand. Voel de wind door uw haren heen wapperen!

Vakantie met hond Zeeland

Op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf onze camping vindt u een prachtig natuurgebied genaamd 'Het Zwin'. Het Zwin is een beschermd uniek natuurgebied met een bijzonder planten- en dierenrijkdom. Elk seizoen en iedere dag is er hier anders! Via de Zwingeul spoelt er met vloed een grote hoeveelheid water uit de Noordzee het natuurgebied in. Door de dagelijkse toevoer van het zoute zeewater bezit de Zwinvlakte een bijzondere flora en fauna. 

Vakantie met hond Zeeland

Vier uw vakantie met hond aan zee

Vakantie met hond Zeeland

Natuurlijk zijn honden van harte welkom op onze camping! Neem uw hond dus lekker mee op uw kampeervakantie aan de kust of verblijf in een mooie ruime accommodatie. Camping Muralt beschikt over nette sanitaire voorzieningen. Het luxe toiletgebouwe is voorzien van alle gemakken!

"Mooie nette camping, straalt rust uit." - Maurice

Vakantie met hond Zeeland

Waarom kiest u voor onze camping?

Boek uw vakantie met hond in Zeeland

Vakantie met hond Zeeland

Heeft u altijd al wel eens willen duiken?

Camping Muralt bevindt zich op een schitterende locatie in Zeeland vlakbij de Noordzee. U kunt hier heel veel leuke strandactiviteiten ondernemen. Het hoog aangeschreven Duikcentrum de Grevelingen ligt vlakbij onze camping. Als duikliefhebber voelt u zich hier direct thuis!

Kamperen of iets huren?