Zoek en Boek

Heerlijke vakantie 2024 in Zeeland

U kunt dit jaar weer een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust doorbrengen. En het belooft weer een heerlijke vakantie te worden. Met onze topfaciliteiten, een prachtige omgeving en natuurlijk het strand binnen handbereik wordt ook dit jaar weer onvergetelijk. Kijk maar eens mee wat wij u te bieden hebben volgend jaar.

Een complete vakantie

Als u uw vakantie op Camping Muralt doorbrengt, dan bent u verzekerd van een complete vakantie. Daar bedoelen we mee dat het u nergens aan zal ontbreken. Zo kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping.

Hieronder vallen bijvoorbeeld de gratis Wifi, goed onderhouden sanitair, de fietsverhuur (want Zeeland is uitstekend per fiets te verkennen) en natuurlijk de leuke recreatieruimte, waar jong en oud de leukste tijd kunnen beleven. Het zal u nergens aan ontbreken tijdens uw vakantie.

Vakantie Recreatieruimte

Plezier op vakantie

Ook zijn er verschillende voorzieningen voor vermaak op de camping te vinden. Zo is er een leuke speeltuin waar de kids lekker kunnen spelen. Spelen, klimen, springen en glijden; het kan er allemaal.

Ook kan er rondom de speeltuin lekker gevoetbald, getafelvoetbald, getafeltennist en trampolinegesprongen worden. Kortom, u kunt de grootste pret beleven bij de speeltuin.

Ontdek ook de omgeving

Ook de omgeving van onze camping is prachtig en leuk. Bent u bijvoorbeeld met kinderen op vakantie? Dan zijn er verschillende uitstapjes die un kunt plannen vanaf onze camping. Bezoek bijvoorbeeld het Klimbos in Westerschouwen. Lekker klimmen door de bomen, rennen over loopbruggen en van de ene naar de andere boom vliegen: durft u het aan?

Verander in een echte piraat

Alles in Zeeland ademt de zee. En daar horen natuurlijk ook piraten bij! Daarom is een bezoek aan het Arsenaal een must tijdens uw vakantie. In het Arsenal vindt u alles wat met zeevaart en piraten te maken heeft.

Duik in het leven van de piraat en ontdek hoe het leven aan boort van een piratenschip er aan toe ging. Daarnaast kunt u in het Arsenaal Zeelands grootste verzameling aan zeedieren bewonderen.

Er is een Noordzeeaquarium, een Oceantank, een tropische onderwaterwereld en zelfs een echte Great Barrier Reef met het mooiste koraal en de mooiste vissen. Een dagje Arsenaal is dus een heerlijk dagje met het thema water!

 

"Een heerlijk rustige camping op korte afstand van het strand. Het prive sanitair was ruim en keurig netjes. De eigenaar was vriendelijk en behulpzaam. Kortom een mooie camping op een prima plek." - H. Mensink

Cultuur in de omgeving

Ook kunt u cultuur ontdekken in de omgeving. Blijft u bij ons kamperen? Vergeet dan vooral niet de musea in Schouwen-Duivenland te bezoeken. Schouwen-Duivenland zit vol met historie en verhalen.

En dat is iets dat u niet wilt missen tijdens uw vakantie. Ook kunt u met de stoomtrein van Goes naar Borsele reizen. Een uniek tripje door de prachtige provincie Zeeland.

Vakantie in Schouwen Duivenland

De leukste steden van Nederland

Daarnaast kunt u in Zeeland de leukste steden van Nederland vinden. Ten minste, dat vinden wij. En daar hebben we goede redenen voor! Bijvoorbeeld Middelburg, de hoofdstad van de provincie. In Middelburg is altijd wat leuks te beleven. En te zien!

Want Middelburg is een echte 'Monumentenstad'. De stad heeft meer dan 1200 monumenten, die elk een ander verhaal over de stad vertellen. De grote pakhuizen, de statige herenhuizen, kleine steegjes en mooie kapellen maken de stad een lust voor het oog.

Ook is er heel veel natuur in de hoofdstad te vinden. Verschillende bolwerken vormen een aaneengesloten stadspark die gezamenlijk tot de langste van het land behoren.

Veel te doen in Middelburg

Ook kunt u tijdens uw vakantieheel veel leuks doen in Middelburg. Zo kunt u met hele hele gezin komen genieten in Familiepretpark Mini Mundi. Dit pretpark bestaat uit verschillende delen.

Een daarvan is een miniatuurversie  van Walcheren. De monumentale gebouwem, de lange Jan en de Boulevard van Vlissingen zijn plekken die u hier kunt herkenne. Ook kunt u genieten in het pretpark van Mini Mundi, waar u bijvoorbeeld in de achtbaan kunt gaan.

Een dagje Mini Mundi is in ieder geval voor het hele gezin een leuk dagje weg tijdens uw vakantie.

Vergeet ook Zierikzee niet

Ook Zierikzee is een stad die u absoluut moet bezoeken tijdens uw vakantie. Deze stad heeft een geheel eigen karakter en beschikt over een heleboel monumenten die bewaard zijn gebleven.

Al sinds de 10e eeuw is Zierikzee een belangrijke stad als het aankomt op handel, nijverheid en visserij. Dat zorgt er voor dat de stad al in vroegere tijden bewoond en bebouwd was, waardoor wij nu kunnen genieten van de historische stadskern. 

Neem je trouwe viervoeter ook lekker mee

Vergeet je je trouwe viervoeter niet mee te nemen naar onze camping in Zeeland? Je hond is van harte welkom! Op onze camping is er ook een speciaal veldje te vinden om je trouwe viervoeter uit te laten. Gelieve wel het veldje netjes achterlaten. Bij de receptie liggen speciale opruimzakjes die u kunt pakken. 

Ook in de omgeving zijn er prachtige routes die u samen met de hond kunt nemen. Lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of een avontuurlijke wandeling door het bos. mooiste wandelroutes, ze zijn er in overvloed! Neem uw hond dus lekker mee naar onze camping in Zeeland en geniet van een heerlijke vakantie samen met je trouwe viervoeter!

Let op: uw hond moet op de camping altijd aangelijnd zijn. 

Boek uw vakantie

Er is dus genoeg te zien en te doen op onze camping in Zeeland. Boek daarom nu uw vakantie, en kom volgend jaar genieten van een heerlijke vakantie in de meest zonrijke provincie van Nederland. Wilt u reserveren? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button. Zie wij u volgend jaar?

Boek uw vakantie

Wilt u kamperen of huren?