Zoek en Boek

Informatie m.b.t. Coronavirus

- Update 15 September 2020 - Code Rood voor Zuid-Holland en Noord-Holland / Geldt niet voor Zeeland!!!-

Duitsland en België hebben de provincies Noord- en Zuid Holland ‘code rood’ meegegeven. De consequentie daarvan is dat gasten uit Duitsland en België bij terugkeer in hun land een coronatest moeten doen en verplicht een periode in quarantaine moeten. Bovenstaande maatregel geldt echter niet voor Zeeland! U kunt dus zonder consequenties verblijven op onze camping. Wilt u toch liever annulieren, dan is er juridisch gezien geen reden om uw aanbetaling terug te betalen. Indien u toch annuleert, dan bent u in beginsel de annuleringskosten verschuldigd conform de RECRON-voorwaarden. Wilt u uw reservering verschuiven vanwegen de code rood in Noord- en Zuid-Holland? Dan is dit alleen toegestaan voor een nieuwe reservering in dit seizoen 2020. Uw toegoed kan dus niet meegenomen worden naar 2021.

------------------------------------------------

- Update 1 Augustus 2020 - Belgische vakantiegangers opgelet! -

Hierbij verstrekken wij u aanvullende informatie over de Corona situatie tussen Nederland en België.In de link hieronder het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken m.b.t. België: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/belgie/reizen/reisadvies/continenten/europa/country

Het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Nederland aangescherpt. Vanaf nu geldt kleurcode oranje,  wat betekent dat er bepaalde voorwaarden aan een reis naar Nederland verbonden zijn. Code oranje wijst Belgen erop dat een reis naar Nederland consequenties kan hebben, maar is geen negatief reisadvies voor het hele land. Echter alleen voor de provincie Antwerpen geldt vanuit beide landen een negatief reisadvies. Belgen die vanuit de provincie Antwerpen reizen, wordt dus afgeraden een bezoek aan Nederland te brengen.  Wij verzoeken u dringend uw reservering bij ons kosteloos te verschuiven als u voor deze zomer een vakantie bij ons heeft gereserveerd. Verschuiven mag kosteloos. Indien u uw reservering volleidig annuleerd, dan zijn de Hiswa Recron voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.

 ------------------------------------------------

- Update 10 juni 2020 - Sanitair weer open! -

Onlangs heeft veiligheidsregio Zeeland besloten dat het openbare sanitair op campings 2 weken eerder open mag dan voorheen was afgesproken. Dit betekend dat het sanitair gebouw vanaf maandag 15 juni weer geopend is. Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen om de afstand tot gasten onderling, en het aantal toegestane gasten in het toiletgebouw te waarborgen. U bent uiteraard van harte welkom!!

-------------------------------------------------

- Update 9 mei 2020 -

Goed nieuws! Onze camping mag vanaf vandaag weer voor een gedeelte open. Dit betekent dat we u, als gast, weer mogen verwelkomen in onze verhuurchalets, op onze kampeerplaatsen met privé-sanitair, of indien u gebruik maakt van uw eigen sanitaire voorzieningen zoals een chemisch toilet en douche in uw onderkomen. Het centrale sanitair gebouw zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf 1 juli weer in gebruik worden genomen. Deze versoepeling wordt op 22 mei weer geëvalueerd door de Veiligheidsregio Zeeland, waarna er een nieuw besluit ontstaat.

---------------------------------------------------

Bestaande Reserverignen verzetten / annuleren

Reserveringen met een reserveringsdatum vóór 26 april 2020 worden geannuleerd door middel van een recreatievoucher, waarbij de aanbetaling als tegoed in ons systeem blijft staan voor een alternatieve nieuwe reservering binnen één jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum. Aanvullende bepalingen en voorwaarden vind u op de site van HISWA-RECRON via deze link.

Wij hopen op uw begrip en zullen u de komende tijd zo goed mogelijk op de hoogte houden. 

Mocht u nog vragen hebben dan verneem ik dit graag.

Telefoon receptie: 0031 (0)111-671575

Het actuele nieuws over het coronavirus vindt u op: 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Kamperen of iets huren?