Zoek en Boek

Informatie m.b.t. Coronavirus

Zit je met vragen over je vakantie of twijfel je wat de actuele maatregelen zijn op het park? Je vindt de antwoorden op al je coronavragen hier. Kortom, alles wat je nodig hebt om met een gerust hart op vakantie te gaan. 

Maatregelen

Algemene maatregelen
Uiteraard zijn op het park allereerst de algemeen geldende regels van het RIVM en de overheid van kracht. Alle binnenlandse- en buitenlandse gasten worden hier met duidelijke communicatie op gewezen.

De algemene maatregelen zijn: 

  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • We vinden het fijn elkaar te begroeten, maar doen dit op afstand en schudden geen handen.
  • We wassen regelmatig onze handen met zeep. Wij zorgen ervoor dat er voldoende zeep en papieren handdoeken zijn. Ook zijn op meerdere plekken desinfectiezuilen te vinden.
  • We niezen en hoesten in onze elleboog.
  • We dragen een mondkapje in alle publiek toegankelijke ruimtes

Update 23-07-2021

Per 26 juni zijn de volgende officiële richtlijnen van de overheid van kracht:

  • Alle beperkingen ten aanzien van groepsgroottes komen te vervallen, maar bezoekers uit verschillende huishoudens dienen wel ten alle tijde 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Uitzondering hierop zijn jongeren tot 17 jaar. 
  • Mondkapjes zijn niet meer verlicht, met uitzondering in het openbaar vervoer.

Horeca / Winkels
Alle horeca en winkels mogen open zonder beperkingen van de openingstijden. Voor de horeca iseen vaste zitplek verplicht. ook een registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Met inachtneming van de 1.5 meter eis mag 100% van de capaciteit gebruikt worden. Het maximale aantal gasten is vervallen.

Self check-in
Op de camping zijn er diverse maatregelen genomen om veilig te kunnen kamperen op onze camping. Dit begint al bij het inchecken. Dit gebeurt bij ons zonder tussenkomst van een fysieke receptie maar met een self check-in procedure. Een fijne bijkomstigheid is dat u hierdoor niet gebonden bent aan de openingstijden van de receptie, maar dat u maar liefst tot 23:00 u zelf kunt inchecken! U wordt 1 week voor aankomst door middel van een mail uitvoerig geïnformeerd over de procedure voor het zelf inchecken.


Sanitair
Ook aan het sanitair wordt extra aandacht besteed. Zo gebruiken wij desinfecterend schoonmaakmiddel, er staat een ontsmettingszuil bij de ingang, contactpunten worden extra vaak schoon gemaakt, en is er een looprichting aangebracht.


Omboeken/wijzigen/annuleren

De maatregelen door het corona virus veranderen voortdurend. Ook het reisadvies kan van het één op het andere moment veranderen. Hierdoor geven u graag wat extra zekerheid door het geven van een omboekgarantie. Meer informatie betreffende wijzigen/annuleren of omboeken van uw reservering leest u op de pagina omboekgarantie


Actueel reisadvies 

De huidige situatie verandert van dag tot dag. Binnen en buiten de Nederlandse grenzen. Onze informatie passen we aan waar nodig, bij verandering van maatregelen. Toch kan het gebeuren dat de actualiteit ons inhaalt. Belangrijk om te weten is dat we altijd de richtlijnen van het RIVM en overheidsinstanties van andere landen volgen. Twijfel je over een reisadvies of maatregel? Check dan de reisadviezen en maatregelen van het land waaruit je reist én van het land dat je wilt bezoeken.

Vakantie in Nederland – vanuit België
België beschouwt Nederland vanaf 17 juli 2021 als rode zone. Daardoor gelden er inreisbeperkingen wanneer Belgische gasten terug willen naar België vanuit Nederland. Na een reis vanuit Nederland moet men in quarantaine, behalve wanneer men voldoet aan de volgende voorwaarden:  Meer informatie hierover vind je op deze pagina van de Belgische overheid.

Corona sneltest of test halen ?
wilt u zich laten testen  via een sneltest vind u via onderstaande link hoe u een afspraak kunt maken en welke locatie's . via deze test heeft u binnen 60 minuten de uitslag binnen. let wel op dat u hier €65 euro voor moet betalen.

https://www.coronatestzeeland.nl/coronatest-voor-reizigers/ 

wild u een gewone corona test afleggen kunt u het via onderstaande link een afspraak maken. hou er wel rekening mee dat het 48 uur kan duren voor u de uitslag binnen heeft.

https://coronatest.nl/

Wilt u kamperen of huren?