Zoek en Boek

Informatie m.b.t. Coronavirus

- Update 10 juni 2020 - Sanitair weer open!

Onlangs heeft veiligheidsregio Zeeland besloten dat het openbare sanitair op campings 2 weken eerder open mag dan voorheen was afgesproken. Dit betekend dat het sanitair gebouw vanaf maandag 15 juni weer geopend is. Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen om de afstand tot gasten onderling, en het aantal toegestane gasten in het toiletgebouw te waarborgen. U bent uiteraard van harte welkom!!

-------------------------------------------------

- Update 9 mei 2020 -

Goed nieuws! Onze camping mag vanaf vandaag weer voor een gedeelte open. Dit betekent dat we u, als gast, weer mogen verwelkomen in onze verhuurchalets, op onze kampeerplaatsen met privé-sanitair, of indien u gebruik maakt van uw eigen sanitaire voorzieningen zoals een chemisch toilet en douche in uw onderkomen. Het centrale sanitair gebouw zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf 1 juli weer in gebruik worden genomen. Deze versoepeling wordt op 22 mei weer geëvalueerd door de Veiligheidsregio Zeeland, waarna er een nieuw besluit ontstaat.

Om u graag toch wat zekerheid te bieden in deze onzekere tijden, bieden we u daarom vanaf nu de mogelijkheid om reserveringen kosteloos te annuleren. Deze mogelijkheid is van toepassing indien onze camping, op de door u geboekte datum, nog gesloten is wegens de coronamaatregelen. U raakt op dat moment dus geen geld kwijt, als uw reeds geboekte vakantie alsnog komt te vervallen. Hopelijk tot snel!

---------------------------------------------------

Bestaande Reserverignen verzetten / annuleren

Reserveringen met een reserveringsdatum vóór 26 april 2020 worden geannuleerd door middel van een recreatievoucher, waarbij de aanbetaling als tegoed in ons systeem blijft staan voor een alternatieve nieuwe reservering binnen één jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum. Aanvullende bepalingen en voorwaarden vind u op de site van HISWA-RECRON via deze link.

Wij hopen op uw begrip en zullen u de komende tijd zo goed mogelijk op de hoogte houden. 

Mocht u nog vragen hebben dan verneem ik dit graag.

Telefoon receptie: 0031 (0)111-671575

Het actuele nieuws over het coronavirus vindt u op: 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Kamperen of iets huren?