Zoek en Boek

Informatie m.b.t. Coronavirus

Zit je met vragen over je vakantie of twijfel je wat de actuele maatregelen zijn op het park? Je vindt de antwoorden op al je coronavragen hier. Kortom, alles wat je nodig hebt om met een gerust hart op vakantie te gaan. 

Maatregelen

Algemene maatregelen
Uiteraard zijn op het park allereerst de algemeen geldende regels van het RIVM en de overheid van kracht. Alle binnenlandse- en buitenlandse gasten worden hier met duidelijke communicatie op gewezen.

De algemene maatregelen zijn: 

  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • We vinden het fijn elkaar te begroeten, maar doen dit op afstand en schudden geen handen.
  • We wassen regelmatig onze handen met zeep. Wij zorgen ervoor dat er voldoende zeep en papieren handdoeken zijn. Ook zijn op meerdere plekken desinfectiezuilen te vinden.
  • We niezen en hoesten in onze elleboog.
  • We dragen een mondkapje in alle publiek toegankelijke ruimtes

Update 01-04-2021

Avondklok
De huidige avondklok tussen 22:00 en 04:30 geldt ook op de camping. Wij verzoeken u vanaf deze tijd, om in uw accomodatie te verblijven. Uiteraard mag u wel uw onderkomen verlaten om even het saitair te gebruiken

Maximaal aantal personen
Hier geldt het dringende advies van de Rijksoverheid om de plek/object te delen met maximaal 3 personen die niet uit het eigen
huishouden komen. Uitgezonderd zijn kinderen tot en met 12 jaar. Uiteraard moet wel 1,5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.

Self check-in
Op de camping zijn er diverse maatregelen genomen om veilig te kunnen kamperen op onze camping. Dit begint al bij het inchecken. Dit gebeurt bij ons zonder tussenkomst van een fysieke receptie maar met een self check-in procedure. Een fijne bijkomstigheid is dat u hierdoor niet gebonden bent aan de openingstijden van de receptie, maar dat u maar liefst tot 23:00 u zelf kunt inchecken! U wordt 1 week voor aankomst door middel van een mail uitvoerig geïnformeerd over de procedure voor het zelf inchecken.

Sanitair
Ook aan het sanitair wordt extra aandacht besteed. Zo gebruiken wij desinfecterend schoonmaakmiddel, er staat een ontsmettingszuil bij de ingang, contactpunten worden extra vaak schoon gemaakt, en is er een looprichting aangebracht.


Omboeken/wijzigen/annuleren

De maatregelen door het corona virus veranderen voortdurend. Ook het reisadvies kan van het één op het andere moment veranderen. Hierdoor geven u graag wat extra zekerheid door het geven van een omboekgarantie. Meer informatie betreffende wijzigen/annuleren of omboeken van uw reservering leest u op de pagina omboekgarantie


Actueel reisadvies 

De huidige situatie verandert van dag tot dag. Binnen en buiten de Nederlandse grenzen. Onze informatie passen we aan waar nodig, bij verandering van maatregelen. Toch kan het gebeuren dat de actualiteit ons inhaalt. Belangrijk om te weten is dat we altijd de richtlijnen van het RIVM en overheidsinstanties van andere landen volgen. Twijfel je over een reisadvies of maatregel? Check dan de reisadviezen en maatregelen van het land waaruit je reist én van het land dat je wilt bezoeken.

Vakantie in Nederland – vanuit België
De Belgische overheid verbiedt alle toeristische reizen naar het buitenland tot en met 18 april. Meer informatie hierover vind je op deze pagina van de Belgische overheid.

Vakantie in Nederland – vanuit Duitsland
De Duitse overheid raadt het reizen naar alle Nederlandse provincies af maar verbiedt het niet. Als Duitser mag je dus naar Nederland, maar moet je bij thuiskomst in Duitsland een coronatest doen. Tot de uitslag bekend is moet je in quarantaine blijven.

 

Wilt u kamperen of huren?