Zoek en Boek

Accommodaties

Huren

Nieuwe verhuurchalets in 2024!

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het aanschaffen van nieuwe verhuur accommodatie. Deze accommodaties komen naast elkaar te liggen op de kavels 109, 110 en 111. Zij worden ruim, gasloos, en zeer comfortabel met onder andere airco en vaatwasser. Daarnaast krijgt ieder chalet een mooie tuin in strandsfeer met ruim terras en eigen parking. De verwachting is dat deze chalets boekbaar zijn vanaf eind november op onze website. De plaatsing en de aanleg is gepland voor het vroege voorjaar 2024.
 

Beleef een heerlijk ontspannen vakantie in Zeeland

Verblijf in een van onze prachtige, ruime chalets. Hier vindt u alle comfort die u tijdens uw vakantie wenst. Alle chalets staan op een ruime kavel, zodat u volop kunt genieten van uw privacy. Kies hieronder uw favoriete chalet uit en reserveer ook direct online uw vakantie.

 

Geen groepen jongeren toegestaan

Camping Muralt is een gezinscamping. Groepen jongeren < 23 jaar kunnen bij ons niet terecht. Online reserveringen worden daarom achteraf geannuleerd.

Kamperen

Kamperen in Zeeland

Onze camping bevind zich aan de rand van het watersportdorp Scharendijke, slechts 1,5 km verwijderd van het prachtige Noordzeestrand. Allerlei voorzieningen zijn voorhanden. Denk aan een supermarkt op 500 meter van de camping en diverse horecagelegenheden in de directe omgeving. Wilt u graag een plekje voor vandaag reserveren? Lees dan meer informatie over onze flexibele aankomstmogelijkheid met self check-in

 

Renovatie Speeltuin & aanleg 7 nieuwe chalets

De speeltuin wordt gedurende het voorjaar 2023 compleet gerenoveerd en is momenteel beperkt toegankelijk. De planning is dat de speeltuin medio mei klaar zal zijn. De speeltuin wordt kleiner om ruimte te maken voor 6 extra camperplaatsen aan de voorzijde. Er zal in de nieuwe speeltuin een mooie speelcombinatie van robina verreizen voor alle leeftijden. Tevens hebben wij aan de achterzijde van de camping bij het honden uitveld een omheind veld aangelegd om te voetballen en volleyballen. Daarnaast zijn wij momenteel druk bezig met de aanleg van 7 nieuwe chalets aan de voorzijde van de camping tegenover camperplaatsen 1 t/m 12. De bovengrondse werkzaamheden zullen tot eind april /medio mei in beslag nemen. Wij zullen proberen eventuele overlast zo veel mogelijk te beperken.

 

Geen jongeren toegestaan

Camping Muralt is een gezinscamping. Groepen jongeren < 23 jaar kunnen bij ons niet terecht. Online reserveringen worden achteraf, of bij aankomst geannuleerd.

Wilt u kamperen of huren?