Zoek en Boek

Vakantie 2024 in Zeeland

Ook in het nieuwe jaar kijkt u uiteraard weer uit naar een welverdiende vakantie. Op vakantie in Zeeland in 2024 is wat iedereen eens ervaren moet hebben, ongeacht het seizoen.

Van een dagje heerlijk zonnen in de warme zomerzon tot een actieve middag watersport? Een heerlijke ochtend wandelen in de branding of cultuursnuiven in de prachtige Zeeuwse cultuur tot duiken naar een oogstrelende onderwaterwereld. Vakantie in Zeeland is ook in 2024 voor iedereen!

Zeeland; dat is pas vakantie!

"Nog nooit eerder kwam u zo tot rust." U hoort het vast vaker. Iedereen komt graag tot rust na een drukke periode. Ongeacht de reden. Maar hoe u tot rust komt? Dat is zeer persoonsgebonden.

Zoekt u rust en zondert u zicht graag af? Boven of onder water? Maakt u graag eindeloze wandelingen of boottochten? Bezoekt u graag spectaculaire evenementen? Houdt u meer van extreme uitdagingen, watersporten of strandactiviteiten?

In elk jaar, elk seizoen en elk weertype biedt Zeeland u de vakantie die u zoekt. Om de rust en ontspanning te vinden die u verdient en die u nodig heeft. 

Op vakantie in zeeland in 2023

"Nog nooit ben ik zo tot rust gekomen tijdens een vakantie. Ik ben een groot fan van duiken. Onder de zeespiegel ben ik echt helemaal alleen, heerlijk!" - Vera

Ook tot rust komen?

Ontdek het prachtige Zeeland

In Zeeland is ontzettend veel te zien en doen. Maak een mooie strandwandeling langs de Noordzee, laat u leiden via kronkelende paden door prachtige natuurgebieden, of bezoek één van de vele musea.

Bent u een echte waterliefhebber? Op slechts 1,5 km van onze camping bevindt zich het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa! Bovendien bevinden duikers zich in een waar paradijs met een onder andere een duikcentrum, duikschool en de beste duikstekken. 

Genieten in Zeeland

Vakantie in Zeeland met privé sanitair

Bij Camping Muralt beschikken wij over kampeerplaatsen met privé sanitair. Combineer het échte kampeergevoel met de luxe en het comfort van thuis.

Deze kampeerplaatsen zijn zeer ruim opgzet (130 m2) en beschikken over privé sanitair die bestaat uit een eigen toilet, wasbak en gratis douche. Zo bent u met uw gezin van alle gemakken voorzien en ervaart u het optimale vakantiegevoel! 

Boek een kampeerplaats met privé sanitair

Op Vakantie in Zeeland in 2024

Op camping Muralt kunt u uiteraard terecht met uw uw eigen camper, vouwwagen, caravan of tent. Maar naar deze heerlijke authentieke kampeermogelijkheden bieden wij ook diverse prachtige chalets;

Deze prachtige accommodaties bieden u alle ruimte en comfort. En wilt u het liefst het gehele jaar genieten van al het moois dat Zeeland u te bieden heeft? Wij bieden ruimte seizoenplaatsen en zelfs jaarplaatsen waar u uw eigen stacaravan kunt plaatsen. 

Meer informatie? Neem contact op met onze receptie via 0111-671575 of hallo@campingmuralt.nl. Uiteraard mag u ook het contactformulier op onze contactpagina gebruiken.

Wilt u kamperen of huren?