Zoek en Boek

Rustieke camping Zeeland

Camping Muralt is prachtig gelegen aan het Grevelingenmeer bij Scharendijke. Onze camping in Scharendijke biedt daarom de perfecte vakantieplek voor elke watersporter.

U kunt in uw vakantie 2024 namelijk gemakkelijk surfen, kitesurfen, duiken en nog veel meer. En dat allemaal vanaf Camping Muralt. Dat wil toch iedereen?

Knusse, gezellig & rustige camping in Scharendijke

Camping Muralt is gelegen in het kleine dorpje Scharendijke, gelegen tegen het Grevelingenmeer aan. Vooral bij watersporters zal dit dorpje bekend in de oren klinken. Ze noemen Scharendijke ook wel het epicentrum van het watersport. Een echt watersportdorpje! 

Scharendijke is namelijk een walhalla als het aankomt op watersport. Heerlijk surfen, kitesurfen, vliegeren, maar ook duiken: elke vorm van watersport komt naar voren in Scharendijke.

Maar ook onder muziekliefhebbers zal Scharendijke bekend in de oren klinken. Het dorp is namelijk het toneel voor het jaarlijkse 'Concert at Sea' evenement. 

Duiken op onze camping in Scharendijke Zeeland

Waar wij ons als camping in Scharendijke echt om prijzen is dat we zo geliefd zijn bij duikers.

Bent u een duikliefhebber, dan is er voor u altijd een plekje op onze camping. Wij bieden vanaf onze camping verschillende duikfaciliteiten en we werken nauw samen met Duikcentrum De Grevelingen.

Hier kunt u uitstekende duiklessen afnemen om zo een volleerd duiker te worden.

Boek een kampeerplaats of accommodatie

Natuurlijk wilt u, naast een actieve vakantie, ook heerlijk tot rust kunnen komen op uw eigen plekje. En dat is waar onze kampeerplaatsen en accommodaties in beeld komen. Want u kunt bij ons heerlijk kamperen en heerlijk vakantie vieren in een van de chalets.

Kiest u bijvoorbeeld voor een kampeerplaats? Dan kunt u kiezen uit 4 verschillende plekken (waaronder 2 camperplaatsen). Hier zit bijvoorbeeld ook een kampeerplaats met privé sanitair bij. Deze luxe kampeerplaats is van alle gemakken voorzien. Ook heeft u hier dus de toegang tot eigen sanitaire voorzieningen. Ideaal toch?

Boek uw favoriete kampeerplek

De ruimste camperplaatsen in Scharendijke

De comfort camperplaatsen van Camping Muralt zijn verhard en bieden naast gemak ook veel privacy en rust. U heeft genoeg ruimte om uw eigen plekje te creëren en te genieten van het buitenleven.

Onze camping in Scharendijke is kindvriendelijk en biedt allerlei faciliteiten voor jong en oud. Zo kunt u bijvoorbeeld zwemmen in het Grevelingenmeer, fietsen en wandelen in de omgeving, of de gezellige badplaats Renesse bezoeken.

Op Camping Muralt ervaart u het ultieme vakantiegevoel, omringd door de prachtige natuur van Schouwen-Duiveland. Boek nu uw camperplaats en maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring!

Camping Scharendijke

Chalet /vakantiehuisje in Scharendijke huren?

Ook kunt u op onze camping in Scharendijke kiezen uit 5 luxe chalets. Dus wilt u een chalet / vakantiehuisje in Scharendijke huren? Kies dan een van onze 5 volledig ingerichte chalets en geniet van een geweldig verblijf!

De vakantiehuisjes zijn volledig ingerichte zijn de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Zeeland. 

Kies bijvoorbeeld voor een mooi 4-persoons chalet. Of komt u met 6 personen? Ga dan voor een 6-persoons variant.

Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien en bieden u voldoende ruimte voor een relaxte vakantie op onze camping in Scharendijke!

Boek hier uw chalet in Zeeland

Camping Muralt in Scharendijke: dé ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Zeeland

Camping Muralt in Scharendijke is dé ideale plek om te genieten van een heerlijke vakantie in Zeeland! Camping Muralt is aan het Grevelingenmeer is perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de omgeving, van watersporten tot fietsen en wandelen.

Onze ruime kampeerplaatsen en comfortabele vakantiehuisjes zijn voorzien van alle gemakken die u nodig heeft en bieden veel privacy en rust. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt op de camping.

Daarnaast is de camping kindvriendelijk en biedt het verschillende faciliteiten en activiteiten voor jong en oud.

Kortom, een vakantie op Camping Muralt is de perfecte keuze voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie in Scharendijke!

Boek hier uw vakantie 2024 in Scharendijke

Wilt u kamperen of huren?