Zoek en Boek

Bezoek onze camping in Scharendijke

Camping Muralt is prachtig gelegen aan het Grevelingenmeer bij Scharendijke. Onze camping in Scharendijke biedt daarom de perfecte vakantieplek voor elke watersporter.

U kunt namelijk gemakkelijk surfen, kitesurfen, duiken en nog veel meer. En dat allemaal vanaf Camping Muralt. Dat wil toch iedereen?

Camping in Scharendijke

Camping Muralt is gelegen in het kleine dorpje Scharendijke, gelegen tegen het Grevelingenmeer aan. Vooral bij watersporters zal dit dorpje bekend in de oren klinken.

Scharendijke is namelijk een walhalla als het aankomt op watersport. Heerlijk surfen, kitesurfen, vliegeren, maar ook duiken: elke vorm van watersport komt naar voren in Scharendijke.

Maar ook onder muziekliefhebbers zal Scharendijke bekend in de oren klinken. Het dorp is namelijk het toneel voor het jaarlijkse 'Concert at Sea' evenement. 

Duiken vanaf onze camping

Waar wij ons als camping echt om prijzen is dat we zo geliefd zijn bij duikers. Bent u een duikliefhebber, dan is er voor u altijd een plekje op onze camping. Wij bieden vanaf onze camping verschillende duikfaciliteiten en we werken nauw samen met Duikcentrum De Grevelingen.

Hier kunt u uitstekende duiklessen afnemen om zo een volleerd duiker te worden.

Bekijk de duikfaciliteiten

Boek een kampeerplaats of accommodatie

Natuurlijk wilt u, naast een actieve vakantie, ook heerlijk tot rust kunnen komen op uw eigen plekje. En dat is waar onze kampeerplaatsen en accommodaties in beeld komen. Want u kunt bij ons heerlijk kamperen en heerlijk vakantie vieren in een van de chalets.

Kiest u bijvoorbeeld voor een kampeerplaats? Dan kunt u kiezen uit 4 verschillende plekken (waaronder 2 camperplaatsen). Hier zit bijvoorbeeld ook een kampeerplaats met privé sanitair bij. Deze luxe kampeerplaats is van alle gemakken voorzien. Ook heeft u hier dus de toegang tot eigen sanitaire voorzieningen. Ideaal toch?

Boek een kampeerplaats

Camping Scharendijke

Ga voor een chalet

Ook kunt  u op onze camping in Scharendijke kiezen uit 5 luxe chalets. Deze volledig ingerichte vakantiewoningen bieden een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Zeeland.

Kies bijvoorbeeld voor een mooi 4-persoons chalet. Of komt u met 6 personen? Ga dan voor een 6-persoons variant. Onze chalets zijn volledig ingericht en bieden ruim voldoende ruimte voor een relaxte vakantie op onze camping in Scharendijke.

Boek een chalet

Wilt u kamperen of huren?