Zoek en Boek

Een heerlijke vakantie in 2021?

Ook in 2021 kunt u weer een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust doorbrengen. En het belooft weer een heerlijke vakantie te worden. Met onze topfaciliteiten, een prachtige omgeving en natuurlijk het strand binnen handbereik wordt ook de vakantie in 2021 weer onvergetelijk. Kijk maar eens mee wat wij u te bieden hebben volgend jaar.

Een complete vakantie in 2021

Als u uw vakantie in 2021 op Camping Muralt doorbrengt, dan bent u verzekerd van een complete vakantie. Daar bedoelen we mee dat het u nergens aan zal ontbreken. Zo kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping. Hieronder vallen bijvoorbeeld de gratis Wifi, goed onderhouden sanitair, de fietsverhuur (want Zeeland is uitstekend per fiets te verkennen) en natuurlijk de leuke recreatieruimte, waar jong en oud de leukste tijd kunnen beleven. Het zal u nergens aan ontbreken tijdens uw vakantie in 2021.

Vakantie 2021 Recreatieruimte

Plezier op vakantie

Ook zijn er verschillende voorzieningen voor vermaak op de camping te vinden. Zo is er een leuke speeltuin waar de kids lekker kunnen spelen. Spelen, klimen, springen en glijden; het kan er allemaal. Ook kan er rondom de speeltuin lekker gevoetbald, getafelvoetbald, getafeltennist en trampolinegesprongen worden. Kortom, u kunt de grootste pret beleven bij de speeltuin.

Ontdek ook de omgeving

Ook de omgeving van onze camping is prachtig en leuk. Bent u bijvoorbeeld met kinderen op vakantie in 2021? Dan zijn er verschillende uitstapjes die un kunt plannen vanaf onze camping. Bezoek bijvoorbeeld het Klimbos in Westerschouwen. Lekker klimmen door de bomen, rennen over loopbruggen en van de ene naar de andere boom vliegen: durft u het aan?

Cultuur in de omgeving

Ook kunt u cultuur ontdekken in de omgeving. Blijft u bij ons kamperen in 2021? Vergeet dan vooral niet de musea in Schouwen-Duivenland te bezoeken. Schouwen-Duivenland zit vol met historie en verhalen. En dat is iets dat u niet wilt missen tijdens uw vakantie. Ook kunt u met de stoomtrein van Goes naar Borsele reizen. Een uniek tripje door de prachtige provincie Zeeland.

Vakantie in 2021 in Schouwen Duivenland

Boek uw vakantie voor 2021

Er is dus genoeg te zien en te doen op onze camping in Zeeland. Boek daarom nu uw vakantie voor 2021, en kom volgend jaar genieten van een heerlijke vakantie in de meest zonrijke provincie van Nederland. Wilt u reserveren voor 2021? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button. Zie wij u volgend jaar?

Boek uw vakantie voor 2021

Kamperen of iets huren?